RP ile2200 kazanova sembolü kasıp, 100 prestij puanına çevirip prestij kostümü almak istiyorum. Şu an 300 sembolüm var ve bütün görevler bitti. Ne yaparak daha fazla sembol kazanabilirim?
Sembol Zulaları oluyordu eskiden hâlâ varsa ondan al.Bilet alırsan, 4 haftanın toplam ödülü 1000 sembol. Sınırsız sembol kasma görevi de var. 3-5 oyunda bir 20 sembol veriyor.
3. hafta görevine başlamadım daha, 1700 sembol kastım. KDA Kai'sa Prestij'i alacağım bu gidişle.
Hocam oyun oynarak sembol kazanabiliyor musunuz? Nasıl oluyor?Bilet alırsan, 4 haftanın toplam ödülü 1000 sembol. Sınırsız sembol kasma görevi de var. 3-5 oyunda bir 20 sembol veriyor.
3. hafta görevine başlamadım daha, 1700 sembol kastım. KDA Kai'sa Prestij'i alacağım bu gidişle.
Zula falan bilmiyorum. Eskiden zulada biriktirdi, artık direkt envantere geliyor diye biliyorum.Sembol Zulaları oluyordu eskiden hâlâ varsa ondan al.
Hocam oyun oynarak sembol kazanabiliyor musunuz? Nasıl oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.