brs.97 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 96 7 Eylül 2022 #1 Ekran çözünürlüğü 2K'da oynarken karakterler çok yakın gözüküyor, çözünürlüğü 1900'lere alınca da ekran kenardan siyah oluyor ne yapabilirim var mı bir fikri olan?
Ekran çözünürlüğü 2K'da oynarken karakterler çok yakın gözüküyor, çözünürlüğü 1900'lere alınca da ekran kenardan siyah oluyor ne yapabilirim var mı bir fikri olan?
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 7 Eylül 2022 #2 Bazen yaşadığım bir sorun bu farenin scroll tuşunu geriye doğru çekerek ekrandan uzaklık sağlayabilirsin. Çözüm bu değilse yorumumu düzenleyeceğim.
Bazen yaşadığım bir sorun bu farenin scroll tuşunu geriye doğru çekerek ekrandan uzaklık sağlayabilirsin. Çözüm bu değilse yorumumu düzenleyeceğim.
brs.97 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 96 7 Eylül 2022 #3 aksiyonel dedi: Bazen yaşadığım bir sorun bu farenin scroll tuşunu geriye doğru çekerek ekrandan uzaklık sağlayabilirsin. Çözüm bu değilse yorumumu düzenleyeceğim. Genişletmek için tıkla... scroll en sonda
aksiyonel dedi: Bazen yaşadığım bir sorun bu farenin scroll tuşunu geriye doğru çekerek ekrandan uzaklık sağlayabilirsin. Çözüm bu değilse yorumumu düzenleyeceğim. Genişletmek için tıkla... scroll en sonda
R ReaLegend Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #4 brs.97 dedi: scroll en sonda Genişletmek için tıkla... @brs.97 bi çözüm buldun mu kral ya aynı sorundan ben de çok mu muzdaripim
brs.97 dedi: scroll en sonda Genişletmek için tıkla... @brs.97 bi çözüm buldun mu kral ya aynı sorundan ben de çok mu muzdaripim
brs.97 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 96 20 Ocak 2025 #5 Güncel brs.97 dedi: Güncel. Genişletmek için tıkla... Karakter inanılmaz yakın 2560x1440 da oynuyorum çözünürlük olarak ve scrol tuşu en sonda.
Güncel brs.97 dedi: Güncel. Genişletmek için tıkla... Karakter inanılmaz yakın 2560x1440 da oynuyorum çözünürlük olarak ve scrol tuşu en sonda.