Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.239 Çözümler 86 15 Aralık 2024 #11 rivenoynayantrgenci dedi: Yapabileceğimiz bir şey var mı FPS artirma videosu falan. Genişletmek için tıkla... Ekran karti driveri kaldirip tekrar yukle. Guc seceneklerinde yuksek performansi sec. Debloat da yapabilirsin.
rivenoynayantrgenci dedi: Yapabileceğimiz bir şey var mı FPS artirma videosu falan. Genişletmek için tıkla... Ekran karti driveri kaldirip tekrar yukle. Guc seceneklerinde yuksek performansi sec. Debloat da yapabilirsin.
rivenoynayantrgenci Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #12 chocletemofyyxx dedi: chocletemofyyxx dedi: Tüh ya sen koymuşsun .d Şaka bir yana o pc den umudu kesin. Genişletmek için tıkla... yapamıyorum. olmuyor Genişletmek için tıkla... chocletemofyyxx dedi: Tüh ya sen koymuşsun .d Şaka bir yana o pc den umudu kesin. Genişletmek için tıkla... olmuyor. Hououin Kyouma dedi: Ekran karti driveri kaldirip tekrar yukle. Guc seceneklerinde yuksek performansi sec. Debloat da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... hic anlamam biliyor musun
chocletemofyyxx dedi: chocletemofyyxx dedi: Tüh ya sen koymuşsun .d Şaka bir yana o pc den umudu kesin. Genişletmek için tıkla... yapamıyorum. olmuyor Genişletmek için tıkla... chocletemofyyxx dedi: Tüh ya sen koymuşsun .d Şaka bir yana o pc den umudu kesin. Genişletmek için tıkla... olmuyor. Hououin Kyouma dedi: Ekran karti driveri kaldirip tekrar yukle. Guc seceneklerinde yuksek performansi sec. Debloat da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... hic anlamam biliyor musun
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2024 #13 rivenoynayantrgenci dedi: Olmuyor. Hiç anlamam biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Videolardan damı anlamaz mısın?
rivenoynayantrgenci dedi: Olmuyor. Hiç anlamam biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Videolardan damı anlamaz mısın?
rivenoynayantrgenci Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #14 chocletemofyyxx dedi: Videolardan damı anlamaz mısın? Genişletmek için tıkla... Atarsan belki eger bir şey olursa PC'ye babam vurur beni ama
chocletemofyyxx dedi: Videolardan damı anlamaz mısın? Genişletmek için tıkla... Atarsan belki eger bir şey olursa PC'ye babam vurur beni ama
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2024 #15 rivenoynayantrgenci dedi: Atarsan belki eger bir şey olursa PC'ye babam vurur beni ama Genişletmek için tıkla... PC zaten ölmüş.
rivenoynayantrgenci dedi: Atarsan belki eger bir şey olursa PC'ye babam vurur beni ama Genişletmek için tıkla... PC zaten ölmüş.
rivenoynayantrgenci Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #16 chocletemofyyxx dedi: PC zaten ölmüş. Genişletmek için tıkla... Bende ölürüm video at istersen
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 15 Aralık 2024 #17 rivenoynayantrgenci dedi: Eki Görüntüle 2374816 Genişletmek için tıkla... Hocam PC biraz fazla eski. Çokta yapabileceğiniz bir şey yok gibi.
rivenoynayantrgenci dedi: Eki Görüntüle 2374816 Genişletmek için tıkla... Hocam PC biraz fazla eski. Çokta yapabileceğiniz bir şey yok gibi.
rivenoynayantrgenci Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #18 849721 dedi: Hocam PC biraz fazla eski. Çok da yapabileceğiniz bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... Başımız sağ olsun falan diyor arkadaslarım farkındayım ama bir şey olmasın enazında LoL'u 50 FPS oynayayım o bana yeter
849721 dedi: Hocam PC biraz fazla eski. Çok da yapabileceğiniz bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... Başımız sağ olsun falan diyor arkadaslarım farkındayım ama bir şey olmasın enazında LoL'u 50 FPS oynayayım o bana yeter
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 15 Aralık 2024 #19 rivenoynayantrgenci dedi: Başımız sağ olsun falan diyor arkadaslarım farkındayım ama bir şey olmasın enazında LoL'u 50 FPS oynayayım o bana yeter Genişletmek için tıkla... Lol'u 50 fps oynayabilmeniz için overclockla debloatla uğraşmanız lazım. O da çok uğraştırıcı ve tehlikeli olur hele ki bilmiyorsanız.
rivenoynayantrgenci dedi: Başımız sağ olsun falan diyor arkadaslarım farkındayım ama bir şey olmasın enazında LoL'u 50 FPS oynayayım o bana yeter Genişletmek için tıkla... Lol'u 50 fps oynayabilmeniz için overclockla debloatla uğraşmanız lazım. O da çok uğraştırıcı ve tehlikeli olur hele ki bilmiyorsanız.
rivenoynayantrgenci Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #20 849721 dedi: LoL'u 50 FPS oynayabilmeniz için overclockla debloatla uğraşmanız lazım. O da çok uğraştırıcı ve tehlikeli olur hele ki bilmiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Gram bilgim yok sistem özeliklerimi bile YouTube'dan bakarak ogreniyorum
849721 dedi: LoL'u 50 FPS oynayabilmeniz için overclockla debloatla uğraşmanız lazım. O da çok uğraştırıcı ve tehlikeli olur hele ki bilmiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Gram bilgim yok sistem özeliklerimi bile YouTube'dan bakarak ogreniyorum