LegenWind Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Oyunumu 60FPS sabit oynuyorum. Bazen oynarken durduk yere, genellikle de Alt+Tab'dan dönünce oyunum 45 FPS'e kilitlenmiş oluyor. Sürekli Alt+Tab atarak düzeltmeye çalışıyorum sonra şansıma düzeliyor. Bu neden oluyor ve nasıl çözebilirim?
Oyunumu 60FPS sabit oynuyorum. Bazen oynarken durduk yere, genellikle de Alt+Tab'dan dönünce oyunum 45 FPS'e kilitlenmiş oluyor. Sürekli Alt+Tab atarak düzeltmeye çalışıyorum sonra şansıma düzeliyor. Bu neden oluyor ve nasıl çözebilirim?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 Oyunun genel hatası herkeste bende dahi var bu sorun. Dikey senkronizasyon bekle yi açıp tekrar kapattığınız da düzeliyor. Son düzenleme: 26 Mayıs 2021
Oyunun genel hatası herkeste bende dahi var bu sorun. Dikey senkronizasyon bekle yi açıp tekrar kapattığınız da düzeliyor.
LegenWind Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 Spade427 dedi: Oyunun genel hatası herkeste bende dahi var bu sorun. Dikey senkronizasyon bekle yi açıp tekrar kapattığınız da düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim ama sıkmaya başladı artık savaşın ortasında alt tab atıp durmak istemiyorum temelli bir çözümü yok mu?
Spade427 dedi: Oyunun genel hatası herkeste bende dahi var bu sorun. Dikey senkronizasyon bekle yi açıp tekrar kapattığınız da düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim ama sıkmaya başladı artık savaşın ortasında alt tab atıp durmak istemiyorum temelli bir çözümü yok mu?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #4 LegenWind dedi: Evet fark ettim ama sıkmaya başladı artık savaşın ortasında Alt Tab atıp durmak istemiyorum temelli bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Alt yap bazen işe yaramıyor siz direk dikey senkronizasyon bekle yi açın kapatın böyle daha kolay oluyor.
LegenWind dedi: Evet fark ettim ama sıkmaya başladı artık savaşın ortasında Alt Tab atıp durmak istemiyorum temelli bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Alt yap bazen işe yaramıyor siz direk dikey senkronizasyon bekle yi açın kapatın böyle daha kolay oluyor.