LOL 650RP ile ne alınabilir?

omercantr1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, ben yarın Amazon Prime alacağım oradan 650 RP gelecek. Sana özel mağazamda "Şokbıçaklı Zed" ve "Ruh Çiçeği Yasuo" var alınabilecek. Yasuo'da "Kanlı Ay Yasuo" var ama hiç beğenmiyorum. Zed'de "KOD ADI: Zed" var. O yüzden Zed kostümünü almayı pek istemiyorum. Ama 3 tane usta işi sandık/2 adet porselen veya havai fişek küresi/Ruh Çiçeği Yasuo arasında kaldım. Sıkça Yasuo oynuyorum bu arada 70K Yasuom var.

Sezon 4'ten beri oynuyorum, 2017'den beri yaptım Yasuo'yu. En iyisi Kanlı Ay bana göre.
Hocam peki Kanlı Ay'da güzel bulduğunuz yönleri söyler misiniz? Mesela o skin bana Yasuo'nun sadece kırmızıya boyanmış hali gibi geliyor hiç fark yok gibi geliyor.

Yaş 14 hocam. Ailemden gizli almam gerekir o da zor. Papara Lite Card almayı düşündüm o da doğrulaması var telefonum tuşlu akıllı olmadığı için uygulamadan doğrulayamam gibi sebepler var yoksa aylık 8 lira bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…