M mert123xd Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 27 6 Haziran 2021 #1 Maç kazanıyorum, kötü de oynamıyorum güzel bir şekilde oyunu kazanıyorum ardından 7 LP veriyor. Ardından bir maç kaybediyorum, 20 LP gidiyor. Bu durumdan kurtulmanın bir yolu yok mu? Yapıştım kaldım yükselemiyorum resmen.
Maç kazanıyorum, kötü de oynamıyorum güzel bir şekilde oyunu kazanıyorum ardından 7 LP veriyor. Ardından bir maç kaybediyorum, 20 LP gidiyor. Bu durumdan kurtulmanın bir yolu yok mu? Yapıştım kaldım yükselemiyorum resmen.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Winrate kaç?
9 917382 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 767 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #3 Art arda çok fazla maç kazanmanız lazım.
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 6 Haziran 2021 #4 Kurtulamazsın. Ardarda winrate alsan bile kurtamazsın bu çarı. Boşuna deneme. Kısacası bu çarda daha fazla zaman kaybetmeyip yeni çar aç kendine.
Kurtulamazsın. Ardarda winrate alsan bile kurtamazsın bu çarı. Boşuna deneme. Kısacası bu çarda daha fazla zaman kaybetmeyip yeni çar aç kendine.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 6 Haziran 2021 #5 Mmr stack yapman lazım, bu da şu demek: Seriye çıkıp dodge atacaksın. 3-4 kere düzelecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mmr stack yapman lazım, bu da şu demek: Seriye çıkıp dodge atacaksın. 3-4 kere düzelecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Serahsi Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #6 Çarın büyük ihtimal elohell'e düşmüş mmr ve winrate düzeltmen lazım. Bana kalırsa yeni bi çar açmanı öneririm.
Çarın büyük ihtimal elohell'e düşmüş mmr ve winrate düzeltmen lazım. Bana kalırsa yeni bi çar açmanı öneririm.
M mert123xd Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 27 6 Haziran 2021 #7 Pluxy01 dedi: Winrate kaç? Genişletmek için tıkla... %33, dereceliyi ilk açtığımda oyunda daha yeniydim. Arka arkaya girip kaybettim. Ara verdim, şimdi daha iyiyim fakat kazansam da bir yere varamıyorum.
Pluxy01 dedi: Winrate kaç? Genişletmek için tıkla... %33, dereceliyi ilk açtığımda oyunda daha yeniydim. Arka arkaya girip kaybettim. Ara verdim, şimdi daha iyiyim fakat kazansam da bir yere varamıyorum.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 6 Haziran 2021 #8 mert123xd dedi: %33, dereceliyi ilk açtığımda oyunda daha yeniydim. Arka arkaya girip kaybettim. Ara verdim, şimdi daha iyiyim fakat kazansam da bir yere varamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç maç attınız toplam?
mert123xd dedi: %33, dereceliyi ilk açtığımda oyunda daha yeniydim. Arka arkaya girip kaybettim. Ara verdim, şimdi daha iyiyim fakat kazansam da bir yere varamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç maç attınız toplam?
M mert123xd Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 27 6 Haziran 2021 #9 Serahsi dedi: Çarın büyük ihtimal elohell'e düşmüş mmr ve winrate düzeltmen lazım. Bana kalırsa yeni bi çar açmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yeni sezona kadar beklesem düzelir mi yeni sezonda? ArdaMert dedi: Kaç maç attınız toplam? Genişletmek için tıkla... 16 win 34 lose toplamda 50 maç.
Serahsi dedi: Çarın büyük ihtimal elohell'e düşmüş mmr ve winrate düzeltmen lazım. Bana kalırsa yeni bi çar açmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yeni sezona kadar beklesem düzelir mi yeni sezonda? ArdaMert dedi: Kaç maç attınız toplam? Genişletmek için tıkla... 16 win 34 lose toplamda 50 maç.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #10 mert123xd dedi: %33, dereceliyi ilk açtığımda oyunda daha yeniydim. Arka arkaya girip kaybettim. Ara verdim, şimdi daha iyiyim fakat kazansam da bir yere varamıyorum. Genişletmek için tıkla... Normal gibi. Winrate'nizi %50'nin üstüne çıkarmaya çalışın.
mert123xd dedi: %33, dereceliyi ilk açtığımda oyunda daha yeniydim. Arka arkaya girip kaybettim. Ara verdim, şimdi daha iyiyim fakat kazansam da bir yere varamıyorum. Genişletmek için tıkla... Normal gibi. Winrate'nizi %50'nin üstüne çıkarmaya çalışın.