eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi bir ara internet gitti ve geri geldi sonra oyuna girmeye girmeye çalıştığım da bu hatayı veriyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp açtım olmadı, yönetici olarak çalıştırdım olmadı, tekrar interneti kapatıp açtım olmadı.
Başlıkta gördüğünüz gibi bir ara internet gitti ve geri geldi sonra oyuna girmeye girmeye çalıştığım da bu hatayı veriyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp açtım olmadı, yönetici olarak çalıştırdım olmadı, tekrar interneti kapatıp açtım olmadı.
Çözüm eness24 22 Ekim 2024 mssfxwas dedi: Ağ sıfırlama yapıp deneyebilir misiniz tekrardan. Görev çubuğundaki arama kısmına "ağ sıfırlama" yazıp bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam ya. Oyunu sildim yükledim düzeldi.
mssfxwas dedi: Ağ sıfırlama yapıp deneyebilir misiniz tekrardan. Görev çubuğundaki arama kısmına "ağ sıfırlama" yazıp bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam ya. Oyunu sildim yükledim düzeldi.
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #2 Ağ sıfırlama yapıp deneyebilir misiniz tekrardan. Görev çubuğundaki arama kısmına ''Ağ sıfırlama'' yazıp bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ağ sıfırlama yapıp deneyebilir misiniz tekrardan. Görev çubuğundaki arama kısmına ''Ağ sıfırlama'' yazıp bulabilirsiniz.
KS KS eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #3 mssfxwas dedi: Ağ sıfırlama yapıp deneyebilir misiniz tekrardan. Görev çubuğundaki arama kısmına "ağ sıfırlama" yazıp bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam ya. Oyunu sildim yükledim düzeldi. Son düzenleme: 22 Ekim 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
mssfxwas dedi: Ağ sıfırlama yapıp deneyebilir misiniz tekrardan. Görev çubuğundaki arama kısmına "ağ sıfırlama" yazıp bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam ya. Oyunu sildim yükledim düzeldi.