LoL açılırken "System error" hatası

Yer
BMW Munich, Frankfurter
Oyun başlarken yükleme ekranında System error hatası veriyor hatanın fotoğrafını çekemdim Process Monitor ile rapor oluşturdum. Desteğe 2 kere yazdım dedikleri şeyleri yaptım ama hata devam etmekte. Problem istemci ayarlarından tam onarımı etkinleştir deyince gidiyor ama sonra tekrar geri geliyor.

Sistemim:
Intel E7200 2.53GHz
2 GB RAM.
GT 210.
Sisteme Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptım herhangi bir virüs vs. çıkmadı.

Rapor

E8400 kullandığım zamanlarda oyunun 15. 20. dakikasında aniden atıyordu. Ekran kartım oyun için gayet yeterliydi. Sizin sorununuzda benimkine benziyor. 4 çekirdekli işlemciye geçmeye çalışın. Şahsen E8400'dan E5450'ye geçince sorun çözüldü.

Ekran kartınız yetersiz diyenler olacaktır. Ekran kartınız yeterli ram belleğiniz düşük. Oyun ile ilgili d3dx9_39.dll dosyasını indirip System32 klasörüne atmayı deneyin. Benim sorunum bu şekilde düzelmişti. NOT : d3dx9_39.dll soyasını 32 bit olarak indirin.

Ekran kartınız yetersiz diyenler olacaktır. Ekran kartınız yeterli ram belleğiniz düşük. Oyun ile ilgili d3dx9_39.dll dosyasını indirip System32 klasörüne atmayı deneyin. Benim sorunum bu şekilde düzelmişti. NOT : d3dx9_39.dll soyasını 32 bit olarak indirin.
Denedim değişen bir şey olmadı.
Sorunum şimdilik çözüldü gibi DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim umarım kalıcı bir çözüm olmuştur.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    11,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    12,3 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Denedim değişen bir şey olmadı.
Sorunum şimdilik çözüldü gibi DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim umarım kalıcı bir çözüm olmuştur.
Bu hatanın aynısını ben de alıyordum. Yukarıda anlattığım şekilde çözdüm. En kötü Q6600 alsan bile işini görür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı