Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 19 Mart 2021 #11 Sekolargg dedi: Görev yöneticisinden oyunu kapttım PC'yi yeniden başllatım dosya konumunu aç dedimde Riot clienta atıyor LoL clienta değil bu yüzden alabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşte sağ alttan ayarlardan mevcut sürümü TR yapabilirsin. O zaman seni LoL TR clientine atar
Sekolargg dedi: Görev yöneticisinden oyunu kapttım PC'yi yeniden başllatım dosya konumunu aç dedimde Riot clienta atıyor LoL clienta değil bu yüzden alabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşte sağ alttan ayarlardan mevcut sürümü TR yapabilirsin. O zaman seni LoL TR clientine atar
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 19 Mart 2021 #12 403329 dedi: Hocam oyun şimdi açılıyor mu? Dosya konumunu açma demeden. Genişletmek için tıkla... Denedim açılmıyor şimdi pbeden TR geçiş yapmayı deneyeceğim.
403329 dedi: Hocam oyun şimdi açılıyor mu? Dosya konumunu açma demeden. Genişletmek için tıkla... Denedim açılmıyor şimdi pbeden TR geçiş yapmayı deneyeceğim.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 19 Mart 2021 #13 Sekolargg dedi: Denedim açılmıyor şimdi pbeden TR geçiş yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Öylede yapabilirsiniz hocam.
Sekolargg dedi: Denedim açılmıyor şimdi pbeden TR geçiş yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Öylede yapabilirsiniz hocam.
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 19 Mart 2021 #14 Suphelia dedi: İşte sağ alttan ayarlardan mevcut sürümü TR yapabilirsin. O zaman seni LoL TR clientine atar. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bilgi verir misiniz
Suphelia dedi: İşte sağ alttan ayarlardan mevcut sürümü TR yapabilirsin. O zaman seni LoL TR clientine atar. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bilgi verir misiniz
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 19 Mart 2021 #15 Sekolargg dedi: Eki Görüntüle 930637 Nasıl yapacağım bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla... Lıve NA'i seçin ordan hesabınıza girersiniz.
Sekolargg dedi: Eki Görüntüle 930637 Nasıl yapacağım bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla... Lıve NA'i seçin ordan hesabınıza girersiniz.
cheraas Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #16 Eğer takdir seviyesi PBE açmaya yeten bir hesapla TR clientine girip sonradan takdir seviyesine girmeyen bir hesapla oturum açtıysanız PBE açılmaz. Takdir seviyesi yeten hesaba yeniden girin TR clientinden.
Eğer takdir seviyesi PBE açmaya yeten bir hesapla TR clientine girip sonradan takdir seviyesine girmeyen bir hesapla oturum açtıysanız PBE açılmaz. Takdir seviyesi yeten hesaba yeniden girin TR clientinden.
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 19 Mart 2021 #17 Suphelia dedi: Live Na'i seçin oradan hesabınıza girersiniz. Genişletmek için tıkla... Dedinizi yaptım hocam oldu sağ olun.
Suphelia dedi: Live Na'i seçin oradan hesabınıza girersiniz. Genişletmek için tıkla... Dedinizi yaptım hocam oldu sağ olun.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 19 Mart 2021 #18 Sekolargg dedi: Dedinizi yaptım hocam oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... <3