Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Açmayı deniyorum, Client'ten Oyna'ya basıyorum şu ekran geliyor; Sonrasında 10-15 saniye sonra kapanıyor Client'e geri atıyor. Çözüm yolları sunabilir misiniz?
Açmayı deniyorum, Client'ten Oyna'ya basıyorum şu ekran geliyor; Sonrasında 10-15 saniye sonra kapanıyor Client'e geri atıyor. Çözüm yolları sunabilir misiniz?
eymencaliskan39 Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 184 Çözümler 3 9 Ekim 2024 #2 Bugün Riot oyunlarında bir şey var herhalde bende de Valorant açılmıyor hayır olsun.
F firavunnasu Yoctopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #3 Bende de aynı problem mevcut umarım Riot'la alakalı bir şeydir bir çözüm bulamadım açamıyorum.
eymencaliskan39 Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 184 Çözümler 3 10 Ekim 2024 #4 firavunnasu dedi: Bende de aynı problem mevcut umarım Riot'la alakalı bir şeydir bir çözüm bulamadım açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Dün sanırsam Riot'un bazı serverlinde erişim sorunu yaşanmış Riot'un durum sitesinde yazıyor. Sorun hala düzelmediyse işlemci sürücülerinizi güncerleyin bende de Valorant açılmıyordu sürücüleri güncerledim düzeldi. Son düzenleme: 12 Ekim 2024
firavunnasu dedi: Bende de aynı problem mevcut umarım Riot'la alakalı bir şeydir bir çözüm bulamadım açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Dün sanırsam Riot'un bazı serverlinde erişim sorunu yaşanmış Riot'un durum sitesinde yazıyor. Sorun hala düzelmediyse işlemci sürücülerinizi güncerleyin bende de Valorant açılmıyordu sürücüleri güncerledim düzeldi.