alitarakciii1 Hectopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #1 Oyuna giriyorum ve karakteri seçiyorum, oyuna başlıyacağım birden directx hata verdi diyor ve bu pc all in one. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımcı olun veya başka bir pc'den flash ile aktarıp bu pc'ye atsam olur mu, yardımcı olur musunuz?
Oyuna giriyorum ve karakteri seçiyorum, oyuna başlıyacağım birden directx hata verdi diyor ve bu pc all in one. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımcı olun veya başka bir pc'den flash ile aktarıp bu pc'ye atsam olur mu, yardımcı olur musunuz?
Sakallı Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #2 Ekran kartı driverlerin yüklü degildir onları yükleyip tekrar deneyebilirsiniz.
alitarakciii1 Hectopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2014 #3 Ekran kartı driverlerini yükledim teker teker ama olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Ekim 2014 #4 Cihazın marka ve modeli nedir ? Ekran kartınızın marka ve modeli nedir ? İşletim sisteminiz nedir ?
Naruto Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #5 DirectX sürücüsünün versiyonu eskiyse yenile, olmadıysa sil ve tekrar yükle. Yine olmazsa git soğuk su iç ferahlarsın.
DirectX sürücüsünün versiyonu eskiyse yenile, olmadıysa sil ve tekrar yükle. Yine olmazsa git soğuk su iç ferahlarsın.