LoL ADC önerisi

Hakooo

Hectopat
Arkadaşlar normalde Samira mainim, yaklaşık 300k falan oldu. Bana yeni ADC lazım, yeni tatlar tatmak istiyorum ve Samira banlanınca oynamak için bir karakter lazım.
Smolder da hoşuma gidiyor ama güçsüz kalıyor early oyunda ve kasılamıyorum ADC oynarken. Şu an da zevk alarak oynadığım çarlar Samira ve smolder. Twitch Tristana MF denedim bu çarlar güçlü ama eğlenmiyorum oynarken. Umarım az çok nasıl bir zevke sahip olduğumu anlatabilmişimdir.

Hocam Jhin'de mermi değiştirme falan yapamıyorum ya.
Bana biraz daha sürekli hasar çarı lazım, mesela Samira ultisini bir açıyorum eriyor adamlar, istersen 5 kişinin arasına gir. Ama cait Jhin gibi çarlarda süreklilik yok onun yerine tek mermide hasar var. Yine de bi şans vereceğim hocamç

Xayah Jinx ve Vayne'e bak.

Xayah Jinx ve Vayne'e bak.

Xayah eski mainimdi, çok zevkli çar ama 3 ay önce çok güçsüz diye bıraktım. İyi oldu hatırlattığınız, tekrar bir şans vereyim. Diğerlerini de deneyeceğim hocam. Jinx geçmişim biraz var pek zevkli gelmiyor ama tekrar deneyeceğim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…