LOL ADC vs Support

Yer
İstanbul
Ben ADC veya Support mainlemek istiyorum. Sizce hangisi daha eğlenceli ve oyuna katkısı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
TR'ye support lazım

Kesinlikle işini bilen Support lazım. ADC kanser olmak istiyorsan mainle. Özellikle düşük eloda ADC oynanmaz.

Support oynayış bakımdan yelpazesi daha geniş ve bana göre daha eğlenceli. ADC main olsam da

TR sunucusunda ikisi de main için uygun değil bunu bir support olarak söyleyeyim. Solo / jung işinizi kolaylaştıracaktır.

Ben ADC mainim fakat solo q girmek kumar oynamak gibidir bot lane için. Alt koridor öyle bir koridor ki yanındaki adam seni rezil de eder vezir de. Oyuna tekrar başlasam gider orman mainlerdim çünkü oyuna katkısı aşırı iyi ve de geri düşenlere yardım etmesi daha kolay. Sen botta istediğin kadar iyi oyna azıcık kasmış bir suikastçı seni direkt öldürüyor nedeni ise TR sunucusunda eğer arkadaşlarınla girmezsen ADC'yi koruyan kişi pek olmuyor. Ben her sabah alıştırma yaparım özel maç açıp. Farm yapmak, koridor kontrolü, kite, dodge,skillshot tarzında fakat oyuna girdiğin zaman yanındaki partnerinin genelde koridor kontrolünden filan pek haberi olmuyor haliyle maçlar kumara dönüyor. Şayet beraber botta oynayacağın arkadaşın yoksa botta filan oynama. Ormancı nasıl oynanıyor onu öğren ve emin ol ormanda iyi oynamaya başladığın zaman maçları bambaşka yere getireceksin.

Solo Darius mainle Gümüşe Rahat Çıkarsın. Yada Genellikle counter pick yap illada botta oynayacaksan sup mainle küfür yemezsin braum vs oyna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…