Ozan Ali Öner Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Ben LoL'de savaş akademisi yone aldım, çerçeve setini aldım ama çerçeve maç girdiğim zaman gözükmüyor, ustalık seviyesine bağlı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
Ben LoL'de savaş akademisi yone aldım, çerçeve setini aldım ama çerçeve maç girdiğim zaman gözükmüyor, ustalık seviyesine bağlı olabilir mi?
MendelsOrange Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 Bilet göndermeni öneririm, satın aldığın içeriğin koşulsuz gözükmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Rovert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 17 Ekim 2022 #3 Ozan Ali Öner dedi: Ben LoL'de savaş akademisi yone aldım, çerçeve setini aldım ama çerçeve maç girdiğim zaman gözükmüyor, ustalık seviyesine bağlı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum bende az önce yaşıyordum ve oyunu kapadım açtım düzeldi. Biraz geç oldu ama yapabildin mi bari Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Ozan Ali Öner dedi: Ben LoL'de savaş akademisi yone aldım, çerçeve setini aldım ama çerçeve maç girdiğim zaman gözükmüyor, ustalık seviyesine bağlı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum bende az önce yaşıyordum ve oyunu kapadım açtım düzeldi. Biraz geç oldu ama yapabildin mi bari