M Morg34 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 5 Ocak 2022 #1 Merhaba, LoL oynarken klavyenin tuşlarıyla Spotify müzik değiştirdiğimde FPS 10a düşüyor Alt Tab yaptığımda düzeliyor. Bunun çözümü nedir 1-2 hafta önceye kadar böyle sorun yoktu. Tam ekran ve çerçevesiz de denedim olmadı.
Merhaba, LoL oynarken klavyenin tuşlarıyla Spotify müzik değiştirdiğimde FPS 10a düşüyor Alt Tab yaptığımda düzeliyor. Bunun çözümü nedir 1-2 hafta önceye kadar böyle sorun yoktu. Tam ekran ve çerçevesiz de denedim olmadı.
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 5 Ocak 2022 #2 Ayarlardan ayarlayabilirsiniz. Arka planda FPS sınırı diye bir şey olması lazım. Artı 0 Eksi
LastikUsman Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 666 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #3 Morg34 dedi: Merhaba, LoL oynarken klavyenin tuşlarıyla Spotify müzik değiştirdiğimde FPS 10a düşüyor Alt Tab yaptığımda düzeliyor. Bunun çözümü nedir 1-2 hafta önceye kadar böyle sorun yoktu. Tam ekran ve çerçevesiz de denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bilmiyorum araştırın bulursunuz. Alt Tab attığınızda LoL arkada ekran kartını yormaması için 10 FPS'ye kitliyor kendini. Bu kilidi kaldırırsanız çözülür. Artı 0 Eksi
Morg34 dedi: Merhaba, LoL oynarken klavyenin tuşlarıyla Spotify müzik değiştirdiğimde FPS 10a düşüyor Alt Tab yaptığımda düzeliyor. Bunun çözümü nedir 1-2 hafta önceye kadar böyle sorun yoktu. Tam ekran ve çerçevesiz de denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bilmiyorum araştırın bulursunuz. Alt Tab attığınızda LoL arkada ekran kartını yormaması için 10 FPS'ye kitliyor kendini. Bu kilidi kaldırırsanız çözülür.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 5 Ocak 2022 #4 NVIDIA kartınız varsa GeForce Experience ayarlarını kontrol edin. Oyun tam ekran değilken FPS'i düşürme ayarı var. Artı 0 Eksi
NVIDIA kartınız varsa GeForce Experience ayarlarını kontrol edin. Oyun tam ekran değilken FPS'i düşürme ayarı var.