Emir Taşdelen Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 29 7 Ocak 2021 #1 Merhaba League of Legends'te bir sürü anahtarım var fakat ne işe yarar hala anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Cangg Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 612 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #2 Sandık açmanı sağlar. Oyunlarda S- ve üstü kazanırsan Hextech sandığı kazanırsın, onları anahtarlarla açabilirsin.
Sandık açmanı sağlar. Oyunlarda S- ve üstü kazanırsan Hextech sandığı kazanırsın, onları anahtarlarla açabilirsin.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #3 Emir Taşdelen dedi: Merhaba League of Legends'te bir sürü anahtarım var fakat ne işe yarar hala anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sandık açmanıza olanaak sağlar 3 anahtar parçacığı 1 anahtar eder.
Emir Taşdelen dedi: Merhaba League of Legends'te bir sürü anahtarım var fakat ne işe yarar hala anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sandık açmanıza olanaak sağlar 3 anahtar parçacığı 1 anahtar eder.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #4 3 tanesini birleştirip sandık açmanı sağlıyor.
Keremyl0 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 Her şampiyondan bir sezon boyunca S- aldığınız sürece sadece 1 hextech sandığı düşüyor. O anahtar parçacıkları veya anahtarla bu hextech sandıklarını açabiliyorsun.
Her şampiyondan bir sezon boyunca S- aldığınız sürece sadece 1 hextech sandığı düşüyor. O anahtar parçacıkları veya anahtarla bu hextech sandıklarını açabiliyorsun.