LoL Ani FPS Düşüşleri

Whiteves

Decapat
Leagua of Legends adlı oyunu oynarken 100 FPS'ten 00 FPS 01 FPS'e düşüyor ki bu durum 1 dk, 2 dk sürüyor.
LOL'de saniseler bile önemliyken böyle bir durumda çıldırmamak elde mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin biraz günümüze göre eski benimde öyle :/ bu biraz etkiler bence birde hextech onarım aracı vs indirim tam onarım dene bence ayrıca driverların güncel mi kontrol et derim bunu kontrol ederkende driver booster vs yazılımlar kullanma daha iyi yöntemler forumlarda anlatılmış bulabilirsin

Leagua of Legends adlı oyunu oynarken 100 FPS'ten 00 FPS 01 FPS'e düşüyor ki bu durum 1 dk, 2 dk sürüyor.
LOL'de saniseler bile önemliyken böyle bir durumda çıldırmamak elde mi?
Aynı sorunu bende yaşadım. İşlemciden kaynaklandığını fark ettim, Ve değiştirdim. termal macununu kontrol et. gerçi yeni sürmüş olsan da bir süre sonra tekrar aynı sorun ile karşılaşacaksın başka bir işlemci deneme fırsatınız var ise deneyiniz.

Aynı sorunu bende yaşadım. İşlemciden kaynaklandığını fark ettim, Ve değiştirdim. termal macununu kontrol et. gerçi yeni sürmüş olsan da bir süre sonra tekrar aynı sorun ile karşılaşacaksın başka bir işlemci deneme fırsatınız var ise deneyiniz.
Kanka benim Windows çakma olduğundan AMD hata vermiş formatlatıp düzelttim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı