Çözüm LoL Anlık Donma Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, az önce uğraşırken kendi kendime oyunun sorununu çözdüm. Sorunumuz fps yüksek olsun düşük olsun anlık donma gerçekleşiyor. Bu sorunu az önce çözdüm yani 15 dk önce falan. Çözümü basit yeni bir hesabı açın nasıl yapılacağını bilmeyenler için anlatıyorum. Denetim masasını bulun kullanıcı hesaplarına tıklayın. Yeni Hesap Oluştur deyin hesabınıza bir isim verin (örnek:can gibi kendi isminiz olabilir size kalmış) ve ileriye tıklayın ve hesabı kurun daha sonra o hesaba geçiş yapmak için oturumu kapat deyin ve yeni oluşturduğunuz hesaba girin. Girdikten sonra LoL ün kurulu olduğu klasörü bulun ve lol.launcher a sağ tıklayın göndere gelin ve masaüstü kısayol oluştura tıklayın pc yi yeniden açıp kapayıp oyunu açın sorununuz çözülmüş olacaktır. İyi günler. Eğer bu yazıyı başka bir forumda gördüyseniz alıntı değildir. Herkesin haberdar olması için çoğu forumda paylaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Veya önceki user'ın startup programlarında virüs vardır , verilerin çekildiği içinde anlık donuyosundur.ör.ss alındığında

Meraba benimde oyunda fps ve ping iyi oldugu halde karaterım ve minyonlar takılıyor donuyor hafiften ısınlanırmıs gibi oluyor bu dedğinizi uygulasam yararı olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…