LOL anlık FPS düşmesi

Emirfb1907

Decapat
Merhaba PC'ye format attım ve bir sorunla daha karşılaştım. Dün hiç bir sıkıntı yoktu ancak ben bu PC'yi yönetici yaptım güvenli modda başlatıp ve bugün 144 Hz monitörümde 144 FPS'te FPS drop yiyorum. FPSsınırlamayı kapatınca iste 250 300 FPS'lerde 200 FPS'lerde yine FPS drop yiyorum. PUBG, Payday 2'de böyle bir şey söz konusu değil.
pardon pubg ve cs go dada aynı sorun var fps drop lütfen yardım gtx 1060 6gb i5 8400 üm var
Merhaba PC'ye format attım ve bir sorunla daha karşılaştım. Dün hiç bir sıkıntı yoktu ancak ben bu PC'yi yönetici yaptım güvenli modda başlatıp ve bugün 144 Hz monitörümde 144 FPS'te FPS drop yiyorum. FPSsınırlamayı kapatınca iste 250 300 FPS'lerde 200 FPS'lerde yine FPS drop yiyorum. PUBG, Payday 2' cs go da bütün oyunlarda durum böyle fps drop lütfen yardım gtx 1060 6gb i5 8400 üm var

Son düzenleme:
Bende de aynı kart ve 6500 var. Durum Windows 10'da çok farklı değil. Windows 7 kullanırken 20-50 arası daha fazla kare alıyordum oyundan. Senin böyle bir şansın yok ama. İşlemcin 8. Nesil. Yine de başka bir problem olabilir. Yetkili kişiler yardımcı olacaktır.

Çok fazla kurcalıyorsunuz bilgisayarınızı. Normal şartlarda Windows 10 (Pro-Home-vs..) kurulu bir sistemde yönetici parolası istenmez. Çünkü kurulum yönetici kullanıcısyla gerçekleşir. Bu yönetici parolası hatalarını almanız için, kullanıcı ekle-sil gibi gereksiz şeyler yapmanız gerekiyor. Temiz adam gibi Microsoft internet sitesini kullanarak Windows kur diskini indirin. Sisteminize temiz kurun. Sürücülerinizi kurun. Sonra program kurmadan oyunları kurun. Kasmaz. Kasıyorsa RAM belirtilmemiş ama yetmiyordur. CPU+GPU hem güncel hem de güçlü...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı