Leeevveetn Femtopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 LoL'de 33 seviye olmama rağmen antrenman modu girmek istediğimde şöyle bir şey karşıma çıktı nasıl düzeltebilirim?
LoL'de 33 seviye olmama rağmen antrenman modu girmek istediğimde şöyle bir şey karşıma çıktı nasıl düzeltebilirim?
5 520199 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.396 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #2 Leeevveetn dedi: LoL'de 33 seviye olmama rağmen antrenman modu girmek istediğimde şöyle bir şey karşıma çıktı nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1824864 Genişletmek için tıkla... Levella alakalı değil 255 levelim bende de kilitli bir sıkıntıdan dolayı kaldırmışlardır geçici olarak. Artı 0 Eksi
Leeevveetn dedi: LoL'de 33 seviye olmama rağmen antrenman modu girmek istediğimde şöyle bir şey karşıma çıktı nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1824864 Genişletmek için tıkla... Levella alakalı değil 255 levelim bende de kilitli bir sıkıntıdan dolayı kaldırmışlardır geçici olarak.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2023 #3 Leeevveetn dedi: LoL'de 33 seviye olmama rağmen antrenman modu girmek istediğimde şöyle bir şey karşıma çıktı nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1824864 Genişletmek için tıkla... Anlık olarak pratik modunda sorun var sanırım. En son girdiğimde seviye alma komutları vs çalışmıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada da bahsetmişler. Artı 0 Eksi
Leeevveetn dedi: LoL'de 33 seviye olmama rağmen antrenman modu girmek istediğimde şöyle bir şey karşıma çıktı nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1824864 Genişletmek için tıkla... Anlık olarak pratik modunda sorun var sanırım. En son girdiğimde seviye alma komutları vs çalışmıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada da bahsetmişler.
werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 17 Haziran 2023 #4 Dün uyarı vardı yukarı da antrenman modu kapalı diye. Devam ediyorsa ondandır. Artı 0 Eksi
umutluyum Kilopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 10 gün falan oldu hâlâ açılmadı Riot ne yapıyor acaba? Artı -1 Eksi
milwer Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #6 Hala açılmadı 1 haftadan fazla bir süredir durum bu şekilde. Artı 0 Eksi
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 27 Haziran 2023 #7 Leeevveetn dedi: LoL'de 33 seviye olmama rağmen antrenman modu girmek istediğimde şöyle bir şey karşıma çıktı nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1824864 Genişletmek için tıkla... Şu anda kapalı kostüm aldım deneyemiyorum kombo deneyemiyorum bu Riot ne yapıyor böyle? Artı 0 Eksi
Leeevveetn dedi: LoL'de 33 seviye olmama rağmen antrenman modu girmek istediğimde şöyle bir şey karşıma çıktı nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1824864 Genişletmek için tıkla... Şu anda kapalı kostüm aldım deneyemiyorum kombo deneyemiyorum bu Riot ne yapıyor böyle?