LoL antrenman nasıl yapılır?

Griffithc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sezon sonrası felaket kötü oynadığımı fark ettim, hiçbir skillimi tutturamıyorum. Yeni sezon öncesi Full maçları sırtlarken şu an sadece takımın eline bakıyorum. Skill tutturma antrenmanı yapabileceğim bir uygulama, site vb. şey var mıdır?

Var hemde baya etkili bir çözüm. Lolü sil dışarıda kız diye bir cinsiyet var onlarla tanış hemcinslerinle de tanışman iyi bir çözüm tabi.

Var hem de bayağı etkili bir çözüm. LoL'ü sil dışarıda kız diye bir cinsiyet var onlarla tanış hemcinslerinle de tanışman iyi bir çözüm tabii.

Ya güzel kardeşim benim ben senelerdir şu LoL'e bakılan bakış açısını anlamıyorum tamam oyunun içi pislik yuvası ben kac senedir aralıklarla oynarım oyunu sosyal çevremde var kız arkadaşımda adam insan gibi yazmış bu da oyun değil mi ne gerek var böyle bakmaya LoL oynayan obezdir LoL oynayan asosyaldir her oyun aynı mantığa cıksın o zaman

Zaten öyle. Her online oyun oynayan bana göre öyle. Ya da en azından çevremdeki online oyun oynayanlar öyle. Obezdir demiyorum ama genelde asosyal oluyorlar gerçek hayatta.

Var hemde baya etkili bir çözüm. Lolü sil dışarıda kız diye bir cinsiyet var onlarla tanış hemcinslerinle de tanışman iyi bir çözüm tabi.
Kral senden fazla kızlarla takılıyorumdur çok takma bunları sen bana çaresi var mı onu söyle?

Zaten öyle. Her Online oyun oynayan bana göre öyle. Ya da en azından çevremdeki Online oyun oynayanlar öyle. Obezdir demiyorum ama genelde asosyal oluyorlar gerçek hayatta.

Gerçekten bağımlı hayatsız gibi oynayanlar icin haklısınız

Kral senden fazla kızlarla takılıyorumdur çok takma bunları sen bana çaresi var mı onu söyle?

Antrenman modunda hedef kuklasıyla oynadığın çara göre kombosunu iyice pekiştir skillerinde gelişir

Gerçekten bağımlı hayatsız gibi oynayanlar icin haklısınız

Antrenman modunda hedef kuklasıyla oynadığın çara göre kombosunu iyice pekiştir skillerinde gelişir
O kukla hareket ediyor mu? Yoksa sadece sabit mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…