LOL ap ve ad nedir?

1080Tİ

Kilopat
Yer
Hiçlik
Merhabalar ben yeni dereceli girdiğim için ap ve Ad'yi tam bilmitorum. Bana yadımıcı olur musunuz? Ap ve ad nedir ve ne durumda ap ne durumda ad kasılır anlatır mısınız? Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben yeni dereceli girdiğim için ap ve Ad'yi tam bilmitorum. Bana yadımıcı olur musunuz? Ap ve ad nedir ve ne durumda ap ne durumda ad kasılır anlatır mısınız? Teşekkürler.

Ap=büyü hasarı(-annie vb vb vb)------ad=saldırı gücü(yasuo-ashe) vb vb vb.

Ap yetenek gücü demektir büyücü karakterler kullanır. Ad saldırı gücü demektir yakıncı ve nişancı karakterler kullanır.

AP(Ability Power): Yetenek Gücü - Büyü hasarı veren şampiyonlar
AD(Attack Damage): Saldırı Gücü - Fiziksel hasar veren şampiyonlar

Hangi şampiyonun hangi hasarı verdiğini op.gg sitesinden öğrenebilirsin. Zamanla oynayarak hepsini öğrenirsin. Ayrıca orada alınacak eşyalar hakkında bilgiler de var. Büyücülere alacağın eşyalar yetenek gücü veren eşyalar olur. Ahri, Lux, Ekko, Syndra, Ryze vs. Dövüşçü şampiyonlara, suikastçilere ve ADC'lere alacağın eşyalar saldırı gücü veren eşyalar olur. Zed, Tryndamere, Riven, Master Yi, Jinx, Tristana vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…