Faruk Bozkurt Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #1 Şu anki güncel arena modu kalıcı mı dostlar? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2024
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.198 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 8 Ocak 2024 #2 Faruk Bozkurt dedi: Şu anki güncel arena modu kalıcı mı dostlar? Genişletmek için tıkla... Bir kere daha gidecek diye biliyorum.
Faruk Bozkurt dedi: Şu anki güncel arena modu kalıcı mı dostlar? Genişletmek için tıkla... Bir kere daha gidecek diye biliyorum.
mustafaaozk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.018 Çözümler 14 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 8 Ocak 2024 #3 Sonraki gelişinde 16 kişilik olacak diye duydum büyülteceklermiş herhalde oyun modu olduğu için kalıcı değil değiştirip düzeltip getiriyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 8 Ocak 2024
Sonraki gelişinde 16 kişilik olacak diye duydum büyülteceklermiş herhalde oyun modu olduğu için kalıcı değil değiştirip düzeltip getiriyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et