Bana da bugün 200 level oldum mesela levelden gelen şampiyon kapsülünü de vermedi. Nasıl açacak yeni başlayanlar o kadar şampiyonu hayret edilesi bir karar.
Bana da bugün 200 level oldum mesela levelden gelen şampiyon kapsülünü de vermedi. Nasıl açacak yeni başlayanlar o kadar şampiyonu hayret.
Level alarak şampiyon açılamayacaksa nasıl mavi öz kasacağız ki? Battle pass almayı zorunlu hale getirmişler bildiğin. Allahtan 3-5 şampiyon eksik ben de yeni hesap kasacak ya da yeni başlayacaklar mavi öz falan kasamaz kolay kolay.
Level alarak şampiyon açılamayacaksa nasıl mavi öz kasacağız ki? Battle pass almayı zorunlu hale getirmişler bildiğin. Allahtan 3-5 şampiyon eksik ben de yeni hesap kasacak ya da yeni başlayacaklar mavi öz falan kasamaz kolay kolay.
Battlepass te eskisi gibi değil ki. Artık etkinlik parası kasıp skin, ihtişamlı öz, küre vb. falanda alamıyoruz. Savaş Biletinde verilen 3-4 tane küre bizim neyimize yeticek?
Sacmalık üstüne sacmalık gelmiş resmen. 35.500 Turuncu öz var, ben bu özü nasıl harcayacağım cok merak ediyorum. Bilet olayında da baya küreleri silmişler, 3-5 tane küre ancak veriyor.
Sacmalık üstüne sacmalık gelmiş resmen. 35.500 Turuncu öz var, ben bu özü nasıl harcayacağım cok merak ediyorum. Bilet olayında da baya küreleri silmişler, 3-5 tane küre ancak veriyor.