LoL Başlamıyor !

CrossTR

Megapat
Arkadaşlar benim problemim oyunda. İşte ''Play'' diyorum, tutorial diyorum veya normal oyun, Skill'leri falan seçiyorum. İşte ondan sonra oyunu aşağı atıyor. Ama ekranın ortasında ne LoL yazısı geliyor, ne de tam ekran açılıyor. Oyunu yükledim bir türlü oynuyamadım. Kafayı yiyeceğim. Çözümü bilen var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-DNS ayarlarını kontrol et.
2-İnternetinle Alakalı olabilir.
3-PC oyunu kaldıracak yeterli sisteme sahip değildir.

Not : İnternet hızınla da alakalı olabilir ve bilgisayarının özelliklerini yazar mısın ?

1 GB RAM,0 256 MB ekran kartı, P4P800-X Anakart, 2,80 Ghz işlemci, Creative SoundBlaster live! 5.1 ses kartı. Yani her şeyini yazdım, Internet hızı, 8 mbps ve bunun yanında arkada bir PC var onda LoL yazısı geliyor da o PC bayağı eski kaldırmıyor oyunu. Bu PC'de çalıstırmaya calısıyorum olmuyor.

Yav şimdi aklıma geldi de, bir de DirectX yüklüyor ya o yüklenmiyor bende.

Yüklenmiyor ki. Keşke yükleyebilsem.

Oyunun içersindeki DirectX yerine, Download sitelerinde bulunan güncel bir DirectX ile tekrar dene. O zaman sorun düzelecektir.

DirectX Internet'ten bulabilirsin. Hala yüklemiyorsa, sana Link atabilirim ve Adobe Air yüklü olmasına dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…