LoL başlangıç için şampiyon önerisi

Ben DotA da mesela Jungle oynuyordum ama LoL de ki jungla ısınamadım özellikle TR de Jungle oynamak hiç içimi açmıyor.
TR de Jungle oynanmaz hocam ben S10 da oynuyordum takımda biri ölüyorsa direk suç sizin oluyor.

Merhaba LoL'e başladım fakat kendim için bir şampiyon bulamadım. Garen denedim biraz yavaştı ve kısa menzilmiş, benim isteğim uzun menzilli bir karakter (skilleri uzun menzil olsa iyi olur)

Ezreal, Jinx, Darius al klavyenin ustune otur oynarsin ben öyle yapiyorum.

TR de Jungle oynanmaz hocam ben S10 da oynuyordum takımda biri ölüyorsa direk suç sizin oluyor.

Vallahi Jungle pişmanlıkmış onu öğrendim DotA da ki gibi takımla beraber oynuyamıyorsunuz o da kötü oluyor.

Karakterlerin özelliklerini mesela nasıl daha iyi öğrenirim.

ADC oynayacaksanız Caitlyn alın daha kolay.
Karakterlerin özelliklerini mesela nasıl daha iyi öğrenirim.
Oynayarak öğreniliyor hocam.
Bir karakteri görünce adını ve 4 yeteneğini söyleyebildiğiniz zaman öğrenmiş oluyorsunuz.

Merhaba LoL'e başladım fakat kendim için bir şampiyon bulamadım. Garen denedim biraz yavaştı ve kısa menzilmiş, benim isteğim uzun menzilli bir karakter (skilleri uzun menzil olsa iyi olur)

3. sezondan beri LoL oyuncusuyum sana oynanması basit şampiyonlar öneriyorum.
ADC oynayacaksan: Caitlyn, Kai'Sa, MF, Varus, Twitch.
SUP oynayacaksan: Leona, Soraka, Sona, Senna, Karma, Morgana, Lux, Ashe.
Mid oynayacaksan: Lux, Ahri, Heimerdinger, Xerath.
Jungle oynayacaksan: Nocturne, Evelynn, Nidalee, Twitch.
Top oynayacaksan. Olaf, Quinn, Teemo, Gnar, Kayle.

Not:
1. Ashe, ADC'dir ancak metadan dolayı SUP'ta oynanıyor şu an.
2. Twitch hem ADC hem de Jungle oynanabiliyor.
3. Lux hem mid hem de SUP oynanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…