LoL başlangıç için şampiyon önerisi

Merhaba LoL'e başladım fakat kendim için bir şampiyon bulamadım. Garen denedim biraz yavaştı ve kısa menzilmiş, benim isteğim uzun menzilli bir karakter (skilleri uzun menzil olsa iyi olur)
Lux oyna hem kolay hem güçlü.

Nidalee, Twitch, Gnar, Kayle Sona ve Soraka oynaması kolay şampiyonlar değil. Özellikle Nidalee ve Kayle hiç değil.

Nidalee, Twitch, Gnar, Kayle Sona ve Soraka oynaması kolay şampiyonlar değil. Özellikle Nidalee ve Kayle hiç değil.
Sona,soraka,gnar,twitch gayet kolay şampiyonlar niye oynayamasın ki?

Sona,soraka,gnar,twitch gayet kolay şampiyonlar niye oynayamasın ki?
Sona aşırı kırılgan bir şampiyon, bir pozisyon hatanda direkt cezalandırılıyorsun. Ayrıca laningi çok zor. 520 canı falan var karakterin zaten yeni başlamışsın karşına pyke geliyor zed support falan geliyor.

Soraka ile pozisyon alması zor. Bir anda savaşın en önünde kalabiliyorsun. Lanede çok fazla cezalandırılma ihtimalinde var ama yeni başlayanlarla oynayacağı için, Soraka yine bir nebze oynanabilir.

Gnar direkt güçsüz ve aşırı oyun bilgisi isteyen bir şampiyon. Ultini kullanmak için öfke barını sürekli bir ayarda tutman gerekiyor. Teamfightlar başlamadan önce öfke barını 85-90 civarına getirmen lazım. Ayrıca Teleportunuda çok aktif kullanmak gerek. Yoksa hiçbir işe yaramıyorsun. Mega formunda değilken de aşırı kırılgansın. Karşına darius geliyor mesela, yeni başladığın için kitelayamıyorsun. Adam seni çekip direkt kesebiliyor.

Twitch oynamak için kite ve oyun bilgisi lazım. Laningi eğer karakteri tam bilmiyorsan güçsüz bir çar. Ayrıca menzili oyun başında yeni başlayanların çok oynadığı Jinxe karşı falan kötü. Lanede çok zorlanıyorsun.
Birde, item seçimi çok zor olan bir karakter twitch. Sürekli her oyun farklı itemlerle oynaman gerekebiliyor. Kısacası oyun bilgisi gerektiriyor.

Gnar dışındaki üçünü bence oynayabilir sonuçta imkansız veya çok zor bir şey değil bu karakterleri oynamak biraz oynarsa rahatlıkla sona ve soraka ile oynayabilir twitch için de oyunda item seçimi çok zor değil ana mantığı anlasa rahatlıkla oynayabilir.

Sonayla veya twitchle oynarsa bence üzülür. Ama soraka bencede oynayabilir.

Syndra olabilir çok zor değil hasarıda güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…