LoL başlangıç karakteri olarak ne alınmalı?

alperen_444

Hectopat
Daha fazla  
Bana başlangıç karakteri önerisi var mı? Çok fazla karakter var oyunda.

Basit karakterler oyna demek isterim ama önce kendine bir koridor belirle ve o koridordaki karakterlerden seç.

Üst koridor için Garen, Olaf ve Mordekaiser.

Orman için Warwick ve Jarvan.

Orta koridor için Veigar.

Nişancı için Ashe ve Miss Fortune.

Destek için Braum ve Nautilus öneririm.
Bunların hiçbiri olay çar değil deli dehşet dayak manyağı yaparlar bu çarları oynayanı en azından birçoğunu.

Top lane Garen - Morde
Mid lane Ahri - Annie
Adc - Ezreal
Suppot Blitzcrank - Nautilius - Yuumi
Orman Amumu - Nocturne - Diana

Braum ve Veigar dışındakilerin hepsi kolay. Jarvan biraz oyun bilgisi istediği için zorlayabilir o kadar.
Dostum karakter kolay ama bunları iyi oynamayan adamlar haricindekiler yani oyun bilgisi iyi olmayan adam oynayınca dayak manyağı oluyor koridorda. Dürtülmesi çok kolay karakterler.

sifirdan oynayan adam diana oynarken 3 kilo bırakır.

ADC'de özellikle ashe ve miss fortune kaçması çok zor ve kite yapması gereken çarlar. Sen bunları yeni oynayan birine verirsen aldıkları ilk CC'de tepesine çökerler karakterler ile hiçbirşey yapamaz yeni başlayan.

sifirdan oynayan adam diana oynarken 3 kilo bırakır.
Diana en zorları ama aşırı zor değil. Özellikle yeni başlayanlar için. Sadece atılmasını çözse yeter zaten karakter atılması ve ultisi harici düz vuruş karakteri resmen.

Diana seçmemin sebebi sadece fazla güçlü bir çar olması. Kolay CT karakteri yok.

ADC Ezreal önermişsin yazdığına bak.

Bana başlangıç karakteri önerisi var mı? Çok fazla karakter var oyunda.
Support oyna. Tek başına bir koridorun sorumluluğunu alma. Bu sırada oyunu da öğrenirsin. Ejderler, ittirme, teamfight gibi şeyler. Seraphine çok eğlenceli ve oynaması da zor olmayan bir çar. Tercih edilebilir.

ADC Ezreal önermişsin yazdığına bak.
EE tamam ? Adc ezreal zor bir karakter değil koridorda dürtülmeden farm yapabileceği. Karakteri 1-2 maç oynasa alışıp en azından w q atabilecek e ile kaçabileceği bir karakter. Dümdüz başka bir adc alsa koridorda yaşatmazlar yeni başlayanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…