Atiiixx Centipat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #1 Merhaba, bugün LoL'e bilet attım banım hakkında ama şimdi bunu iptal etmek istiyorum. Bileti iptal etme imkanım var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2021
Merhaba, bugün LoL'e bilet attım banım hakkında ama şimdi bunu iptal etmek istiyorum. Bileti iptal etme imkanım var mı acaba?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 10 Eylül 2021 #2 Hayır maalesef. Gönderilen bileti iptal etme şansınız yok. Artı 0 Eksi
A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #3 Zamanında attığın ticketin orada çözüldü kutucuğu vardı, eğer hala varsa onu tikle ama olduğunu sanmıyorum. En azından ben görmedim. Artı 0 Eksi
Zamanında attığın ticketin orada çözüldü kutucuğu vardı, eğer hala varsa onu tikle ama olduğunu sanmıyorum. En azından ben görmedim.