LoL bilgisayarı donduruyor

LoL'ü indirmeye çalışırken HDD bir anda çalışmıyor bilgisayar donuyor 1-2 dakika bekleyince geliyor. Ama LoL indirip birkaç gün oynamaya başlayınca bilgisayar donmaya başlıyor mavi ekran falan filan yiyorum, LoL'ü indirmeden donmuyor bilgisayar neden böyle oluyor? Şimdi LoL oynama indirme diyen arkadaşlar olacak boşuna mesaj yazmasın onlar, ben çözümünü arıyorum sorunun.

Hocam format attım şu an vermedi hiçbir mavi ekran ama oyunu indirmeye çalıştığım zaman çalışmıyor HDD. Oyunu indirip birkaç gün oynadığım zaman başlıyor donmalar sık sık ve mavi ekranlar.

Bilgisayarınızda başka bir disk var mı? Yoksa bu hatayı tekrar almayı bekleyip minidump dosyasını paylaşmanız gerekiyor.

Bilgisayarınızda başka bir disk var mı? Yoksa bu hatayı tekrar almayı bekleyip minidump dosyasını paylaşmanız gerekiyor.
Hocam bir zaman sonra o kadar çok donmaya başlıyor ki dosyayı yükleyemem bile büyük ihtimalle. Hocam ama neden LoL indirince oluyor bu sorun ?

Hocam mavi ekran yedim minidump dosyalarını atıyorum. 072722-22000-01.rar

Son düzenleme:
Hocam bir zaman sonra o kadar çok donmaya başlıyor ki dosyayı yükleyemem bile büyük ihtimalle. Hocam ama neden LoL indirince oluyor bu sorun ?

Hocam mavi ekran yedim minidump dosyalarını atıyorum. 072722-22000-01.rar
Aşağıda linkini bırakacağım rehberi inceleyerek sanal belleği kapayıp açar mısınız? Sorun çözülürse belirtmenizi rica ediyorum.

@BayDonut Gelişme var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…