Çözüldü LoL bir anda donuyor ve Discord sesi kesiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Bora1907

Hectopat
RAM
8.2 GSKİLL 3600 MHZ RAM
Ekran kartı
SAPHHİRE RX6600
Anakart
ASUS B450M PLUS GAMİNG
İşlemci
AMD RYZEN 5 3600
Arkadaşlar merhaba. LoL oynarken bir anda PC donuyor. Alt Tab atamıyorum. Anca yeniden başlatmam gerekiyor. DC'de arkadaşlarla konusurken bir anda sesimde gitmiyor dondugunda. Anca yeniden başlatmam gerekiyor dediğim gibi. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar merhaba. LoL oynarken bir anda PC donuyor. Alt Tab atamıyorum. Anca yeniden başlatmam gerekiyor. DC'de arkadaşlarla konusurken bir anda sesimde gitmiyor dondugunda. Anca yeniden başlatmam gerekiyor dediğim gibi. Yardımcı olabilir misiniz?

AMD WattMan hatası, ben de arada sırada Minecraft'ta alıyorum. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar en güncel sürümü kurabilirsin.

AMD WattMan hatası, ben de arada sırada Minecraft'ta alıyorum. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar en güncel sürümü kurabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
WattMan hatası olabilir. Bende AMD'nin başka bir ekran kartını kullanıyorum. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Sürücünü güncelle. Eğer güncel ise sil tekrar yükle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı