B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Ağustos 2021 #1 Merhabalar LoL'de sesli sohbette Bluetooth'lu kulaklığımın mikrofonunu kullanınca karşı tarafın sesi gelmiyor yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar LoL'de sesli sohbette Bluetooth'lu kulaklığımın mikrofonunu kullanınca karşı tarafın sesi gelmiyor yardımcı olabilir misiniz?
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 2 Ağustos 2021 #2 Bluetooth kulaklıkların mikrofonunu PC'de kullanamazsın, normal bu durum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2021 Artı -1 Eksi
KS KS B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Ağustos 2021 #3 bruhmomentumtr dedi: Bluetooth kulaklıkların mikrofonunu PC'de kullanamazsın, normal bu durum. Genişletmek için tıkla... Ama karşıya sesim gidiyor. Normal kulaklığımı takıp Bluethooth kulaklığımı mikrofon olarak kullansam? @Yener K. hocam yardım eder misiniz? Normal telefonda kullanabiliyorum ama PC'de kullanamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
bruhmomentumtr dedi: Bluetooth kulaklıkların mikrofonunu PC'de kullanamazsın, normal bu durum. Genişletmek için tıkla... Ama karşıya sesim gidiyor. Normal kulaklığımı takıp Bluethooth kulaklığımı mikrofon olarak kullansam? @Yener K. hocam yardım eder misiniz? Normal telefonda kullanabiliyorum ama PC'de kullanamıyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #4 Ses ayarlarından varsayılan olarak seçip deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Ağustos 2021 #5 Yener K. dedi: Ses ayarlarından varsayılan olarak seçip deneyin. Genişletmek için tıkla... Nafile. Artı 0 Eksi
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2021 #6 Hands Free modunda deneyin. Giriş ve çıkış cihazını Hands Free yapın. Artı 0 Eksi
KS KS B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 3 Ağustos 2021 #7 maynıng yapan adam dedi: Hands Free modunda deneyin. Giriş ve çıkış cihazını hands Free yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda evde değilim saat 8 gibi Discord üzerinden anlatabilir misiniz? Artı 0 Eksi
maynıng yapan adam dedi: Hands Free modunda deneyin. Giriş ve çıkış cihazını hands Free yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda evde değilim saat 8 gibi Discord üzerinden anlatabilir misiniz?
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2021 #8 BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam şu anda evde değilim saat 8 gibi Discord üzerinden anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buradan yeterli olmuştur oyun içi ayarlardan sonunda Hands Free olan mikrofon ve hoparlörü seçeceksiniz. Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam şu anda evde değilim saat 8 gibi Discord üzerinden anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buradan yeterli olmuştur oyun içi ayarlardan sonunda Hands Free olan mikrofon ve hoparlörü seçeceksiniz.
KS KS B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 3 Ağustos 2021 #9 maynıng yapan adam dedi: Buradan yeterli olmuştur oyun içi ayarlardan sonunda hands Free olan mikrofon ve hoparlörü seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece ses girişi var kulaklığı seçince sadece mikrofon çalışıyor ses gelmiyor. Artı 0 Eksi
maynıng yapan adam dedi: Buradan yeterli olmuştur oyun içi ayarlardan sonunda hands Free olan mikrofon ve hoparlörü seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece ses girişi var kulaklığı seçince sadece mikrofon çalışıyor ses gelmiyor.