zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar bu LoL bot hesapları nasıl kasıyorlar 30 levele kadar? Alınır mı? Ban yeme riski var mı? Veya aramızda kasan varsa bilgi verebilir mi?
Merhaba arkadaşlar bu LoL bot hesapları nasıl kasıyorlar 30 levele kadar? Alınır mı? Ban yeme riski var mı? Veya aramızda kasan varsa bilgi verebilir mi?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 Ban yeme riski var. Ben EUW hesap almıştım hala aktif.
zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #3 Schentienel dedi: Ban yeme riski var. Ben EUW hesap almıştım hala aktif. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptıklarını biliyor musun?
Schentienel dedi: Ban yeme riski var. Ben EUW hesap almıştım hala aktif. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptıklarını biliyor musun?
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #4 Nasıl yaptıklarını bilmiyorum fakat ban riski hesaba göre değişiklik gösterir. Çok temiz hesap satanlar var. EUW İSTEDİĞİNİZ SKINLI 50K-100K HESAPLAR - 724890 | İtemsatış EUW 30 LEVEL VIP UNRANKED smurflemelik hesap ilanıdır.Kostüm kristali istediğiniz şampiyonları belirtebilirsiniz bu sa İtemSatış'da www.itemsatis.com
Nasıl yaptıklarını bilmiyorum fakat ban riski hesaba göre değişiklik gösterir. Çok temiz hesap satanlar var. EUW İSTEDİĞİNİZ SKINLI 50K-100K HESAPLAR - 724890 | İtemsatış EUW 30 LEVEL VIP UNRANKED smurflemelik hesap ilanıdır.Kostüm kristali istediğiniz şampiyonları belirtebilirsiniz bu sa İtemSatış'da www.itemsatis.com
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 13 Haziran 2022 #5 Çoğunluğu Yuumi script bot ile yapılıyor. Script bot yakalandığında perma ban yedirir. Eğer sisteme düşmemiş ise ban yemez.
Çoğunluğu Yuumi script bot ile yapılıyor. Script bot yakalandığında perma ban yedirir. Eğer sisteme düşmemiş ise ban yemez.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #6 zaynıl dedi: Nasıl yaptıklarını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Benimkini full mf oynayarak kasmışlar botlara karşı. Muhtemelen bota bırakmışlar.
zaynıl dedi: Nasıl yaptıklarını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Benimkini full mf oynayarak kasmışlar botlara karşı. Muhtemelen bota bırakmışlar.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 14 Haziran 2022 #7 Ban riski var, ben de 5 liradan 2 botted çar aldım westten. Oynuyorum sorun yok.
zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #8 Furkan17TR dedi: Ban riski var, ben de 5 liradan 2 botted çar aldım West'ten. Oynuyorum sorun yok. Genişletmek için tıkla... Nereden buldunuz bana da lazım.
Furkan17TR dedi: Ban riski var, ben de 5 liradan 2 botted çar aldım West'ten. Oynuyorum sorun yok. Genişletmek için tıkla... Nereden buldunuz bana da lazım.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 16 Haziran 2022 #9 zaynıl dedi: Nereden buldunuz bana da lazım. Genişletmek için tıkla... Facebook gruplarında buldum. Dikkat et, %90 dolandırıcı.
zaynıl dedi: Nereden buldunuz bana da lazım. Genişletmek için tıkla... Facebook gruplarında buldum. Dikkat et, %90 dolandırıcı.
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 24 Eylül 2023 #10 Saint Lucia dedi: Nasıl yaptıklarını bilmiyorum fakat ban riski hesaba göre değişiklik gösterir. Çok temiz hesap satanlar var. EUW İSTEDİĞİNİZ SKINLI 50K-100K HESAPLAR - 724890 | İtemsatış EUW 30 LEVEL VIP UNRANKED smurflemelik hesap ilanıdır.Kostüm kristali istediğiniz şampiyonları belirtebilirsiniz bu sa İtemSatış'da www.itemsatis.com Genişletmek için tıkla... hocam temiz hesap nasıl bulunur bende almak istiyorum
Saint Lucia dedi: Nasıl yaptıklarını bilmiyorum fakat ban riski hesaba göre değişiklik gösterir. Çok temiz hesap satanlar var. EUW İSTEDİĞİNİZ SKINLI 50K-100K HESAPLAR - 724890 | İtemsatış EUW 30 LEVEL VIP UNRANKED smurflemelik hesap ilanıdır.Kostüm kristali istediğiniz şampiyonları belirtebilirsiniz bu sa İtemSatış'da www.itemsatis.com Genişletmek için tıkla... hocam temiz hesap nasıl bulunur bende almak istiyorum