Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #11 OyunMeraklısıErgen dedi: Hocam temiz hesap nasıl bulunur bende almak istiyorum Genişletmek için tıkla... 30 level unranked hesap alınabilirsin. Ben öyle yaptım. Hala aktif hesap. Ayrıca İtemsatış güvenilirdir. Oynanmış, lig kasmış ve MMR olarak belli dereceye gelmiş hesaplar riskli oluyor. Hesabın geçmişi olmaması daha iyi.
OyunMeraklısıErgen dedi: Hocam temiz hesap nasıl bulunur bende almak istiyorum Genişletmek için tıkla... 30 level unranked hesap alınabilirsin. Ben öyle yaptım. Hala aktif hesap. Ayrıca İtemsatış güvenilirdir. Oynanmış, lig kasmış ve MMR olarak belli dereceye gelmiş hesaplar riskli oluyor. Hesabın geçmişi olmaması daha iyi.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Eylül 2023 #12 Bot hesapların %90'u ban yiyor.
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 25 Eylül 2023 #13 vahşet123 dedi: Bot hesapların %90'u ban yiyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım şey bot hesaplarda bayağı bir normal maç girmek lazım dereceli girmeden önce bir de hiç reportlanmamak lazim.
vahşet123 dedi: Bot hesapların %90'u ban yiyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım şey bot hesaplarda bayağı bir normal maç girmek lazım dereceli girmeden önce bir de hiç reportlanmamak lazim.