LoL botla kasılan hesapların ban riski nedir?

Botla kasılan hesapların ban riski nedir? Ban yememesi için 15-20 el normal oyun oynamak işe yarar mı? (bir yerde okumuştum doğruluğunu bilmiyorum.)

Yarı yarıya denebilir. Bottled hesap bu açıdan sıkıntı.

Botla kasılan hesapların ban riski nedir? Ban yememesi için 15-20 el normal oyun oynamak işe yarar mı? (bir yerde okumuştum doğruluğunu bilmiyorum.

Vallahi ben arkadaşlarımla oynayacaktım karakterleri olmadığı için botted hesap aldılar 8 aydır duruyor 30 levelden 45 levele kadar oynadılar hesaplara hiçbir şey olmadı.

Türkiye sunucusunda ban yemeniz zor iyi bir siteden alırsan ama EUW'de kesin ban yiyorsun.

Hesabı aldıktan sonra içerisindeki özleri direkt isim değiştirmeye harca ve 10-20 arası normal oyun at. Derecelide rakiplerini inceleyen oyunculara denk gelirsen maç geçmişinden dolayı seni raporlayabilir

Ban yememesi için değil de MMR yükseltmek için normal oyun atılıyor. Yüksek eloya atması için o olay. Ya da maç geçmişini temizlemek içindir ama bir sürü site var onu gösteren.
Senelerdir alıp 10 maç atıp satıyoruz, kimseden ban şikayeti almadık.
TR'yi bilmiyorum ama aynıdır.
Zaten 20TL bi hesap.

Botla kasılan hesapların ban riski nedir? Ban yememesi için 15-20 el normal oyun oynamak işe yarar mı? (bir yerde okumuştum doğruluğunu bilmiyorum.)
TR için risk düşük EUW de de artık düştü herkes EUW de hesap kastığı için kim ne yapıyor anlamıyorlar artık, çok düşük ihtimal ama piyango sana da vurabilir. Asıl sıkıntı sürekli rapor yersen veya biri kanıtlarıyla falan ticket atarsa anca o zaman ban yersin gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…