LoL bronz elo sorunsalı

shaderRekT

Zeptopat
Daha fazla  
1696265640755.png

Her maç takımımda en az 3 tane böyle adam var. Nadiren güzel oynayan bir takım atıyor bir taktiği var mıdır bu elodan kurtulmanın?
Çar önerebilirsiniz 1V9 atabilecek, veya herhangi bir taktik objektifleri de elimden geldiğimce alıyorum.
Not: ( şu ana kadar oyunu bilen bir bot lane hiç gelmedi takımıma büyük ihtimalle atılan bot lanelerin çoğu Auto fill)

Eki Görüntüle 1965081

Her maç takımımda en az 3 tane böyle adam var. Nadiren güzel oynayan bir takım atıyor bir taktiği var mıdır bu elodan kurtulmanın?
Çar önerebilirsiniz 1V9 atabilecek, veya herhangi bir taktik objektifleri de elimden geldiğimce alıyorum.
Not: ( şu ana kadar oyunu bilen bir bot lane hiç gelmedi takımıma büyük ihtimalle atılan bot lanelerin çoğu Auto fill)
Urgot, illaoi güzel 1vs9 makinesı ben urgotla 1 vs 9 penta attığımı hatırlıyorum ve zor çar değil.
Fresh hesap aç.
O seviyeye kasmak ayrı eziyet.

Eki Görüntüle 1965081

Ya LoL oynanmaz artık. Oynanabilir olması için bir 60 karakteri silmeleri, gerçek hasarı kaldırmaları falan lazım.

Eki Görüntüle 1965081

Hesabına baktığım zaman Bronz IV olduğunu görüyorum. Büyük ihtimal takım yüzünden fazla kaybetmişsin. Dereceli sıran 16 seviye önce açılmış ve böyle adamların gelmesi çok normal. Sana tavsiyem kazandığın zaman oyunun kazanabileceğin koridorlar oynaman (Mid ve toplane). Toplane de Gwen, Sett, Urgot gibi hem tank hem dövüşçü karakterler seçip ayrık ittirme yaparak maç kazanbilirsin. Çünkü orman oynamak özellikle TR serverinde ayrı bir dert. Bu serverin Challenger Jungler'i bile medeni değil. Oyun bilgisi iyi ya da gösterişli olabilirler ama medeniyet yok çoğunluğunda. Diğer bir tavsiyem Midlane yüksek hasarlı Zed Zoe Katarina gibi karakterleri oynaman. Roam atarak kasılabilir ve midde ki kuleleri yararak hem kendine hem takımına çok büyük fayda sağlayabilirsin.

Eki Görüntüle 1965081

2. bir tavsiyem her zaman aynı Build'i yapma. Her Build her zaman işe yaramaz. Warwick de saldırı hızı ya da kritik kasabilir ya da kendince geliştirdiğin bir Build dizebilirsin.

O kadar kasmanıza rağmen oyunu taşıyamıyorsanız demek ki oyun bilginizde eksiklik var demektir. Takımınıza kötü oyuncuların geldiği zamanlar da olacak. Sonuçta oyun oynuyoruz ve her zaman kazanacağımızın garantisi yok. Oyun bilginizi gözden geçirebilirsiniz. YouTube'dan profesyonel oyuncuların videolarını izleyin, nasıl oynadıklarını analiz edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı