LoL çar önerisi

SyLaS61

Hectopat
5 yıldır oynuyorum, son 6 aydır falan oynamıyordum. Rank kasmaya çalışıyorum. Normalde mainim Talon ama eski tadı vermiyor, hiç kimse tek yemiyor. Bariyer basınca bütün kombolar boşa gidiyor, ne önerirsiniz çar olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Katarina oynadınız mı daha önce? Oynanışı da basittir.

Hocam hangi koridorda oynamak istiyorsunuz istediğiniz karakter menzili nedir (uzak, yakın) olarak daha fazla bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabilir diğer arkadaşlar.

Hocam önerebileceğim karakterler şunlardır:

Sylas, Yasuo, yone, Akali, Zed, katerina.

Eğer çok hızlı oynamayı seven tiplerdenseniz Katerina ve Zed'i özellikle önerebilirim.

Hocam Sylas nasıl bayağıdır oynayan görmüyorum da nerf falan mı yedi?

Sylas, 2024'te en son 14.22 yamasında bir nerf aldı. Bu nerf, yeteneklerinin gücünü azaltmayı hedefledi. Önceki yamalarda ise bazı Buff'lar aldı, özellikle Q yeteneği üzerinde yapılan iyileştirmeler, Sylas'ı daha güçlü bir patlama hasarı kaynağı yapmıştı. Bu değişiklikler, Sylas'ın oyun içindeki etkinliğini artırmayı amaçladı.

Sylas, 2024'te en son 14.22 yamasında bir nerf aldı. Bu nerf, yeteneklerinin gücünü azaltmayı hedefledi. Önceki yamalarda ise bazı Buff'lar aldı, özellikle Q yeteneği üzerinde yapılan iyileştirmeler, Sylas'ı daha güçlü bir patlama hasarı kaynağı yapmıştı. Bu değişiklikler, Sylas'ın oyun içindeki etkinliğini artırmayı amaçladı.
Şuan oynanır mı , rank kasacak biri olarak. Dediğim gibi 6 aydır falan oynamıyorum, hakim değilim bufflara nerfflere

Cassiopeia öneririm. Benim gibi oyunu kitlemeyi seviyorsan Anivia.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı