LOL çift çekirdek işlemci sorunu

İşletim sistemi
Windows 7

Gustave Le Boon

Hectopat
Selamlar. GTX 750 Ti ekran kartım var. Ancak işlemcim bozulduğu için Athlon X2 245 Processor işlemci kullanmak zorundayım. LOL oynarken darboğaz sorunu yaşamıyorum. Ancak oyunum bir anda kapanıyor. Hiçbir hata vermiyor genelde. Bazen CPU error hatası alıyorum. Bazen ise çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Bu konu ile ticket attığımda aşağıdaki yanıtı aldım. Eğer bu sorunu yaşayan birisi var ise herhangi bir çözüm yolu var mıdır? Cevaplarınız için teşekkürler.

Win 8'e geçince düzeliyor mu yoksa Win 8 ile format mı atmak lazım.

Win 8'e direkt mi geçtiniz yoksa Win 8 ile format mı attınız.

Son düzenleme:
Hocam aynı sorundan muzdaribim.Windows 8'e geçtikten bu yana hata ile ilgili durumunuz nedir?Kısa bir bilgi geçebilir misiniz?

Merhaba, işletim sistemim Windows 7. Bende çift çekirdekli işlemciye sahibim ve rastgele bir ayar yaparken sorunu düzelttim. (yani bende artık oyunun ortasında kapanmıyor) Denemek isterseniz aşamalar şöyle:

Yükleme ekranı geldiğinde alt+tab atıp görev yöneticisini açın>işlemler sekmesine girin>LeagueofLegends.exe'yi bulup sağ tıklayın>öncelik ata'dan yükseği işaretleyin>bir uyarı gelecek siz yine önceliği değiştir deyin.

Belki sadece bende işe yarıyordur, herhangi bir kesinlik veremem. Zaten rastgele buldum ama denemekten zarar gelmez.

Kötü yanı ise bu ayar hep sıfırlanıyor ve her maç aynı ayarı yapmanız gerekiyor. Umarım işe yarar.

İşlemcinin modeli nedir?

Format ile geçtim. İlk kolay yolu deneyip sonra formatla geçebilirsiniz.

Arkadaşın önerdiği şey de gayet mantıklı deneyebilirsin.

Anladım Win 8'in ürün anahtarını nereden ucuza bulabilirim.
Intel Pentium'e6700.

Usta işe yarıyor ama saadece grafikler en yüksekteyken grafikleri düşürünce CPU darboğaz yapıyor MSI Afterburner'dan kontroll ettim yani yine atıyor.
CPU modeli: Core 2 Duo T9400.

Arkadaşlar sistemi Win 8.1 yaptım ve bende de oyundan atması falan düzeldi herhangi bir format işlemi uygulamadan geçtim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar İntel Celeron N2840 gibi zayıf bir işlemciye sahip olmama rağmen ben de Windows 8.1'e geçiş yaparak bu sorundan kurtuldum. Windows 7 iken değiştirmediğim ayar yapmadığım iş kalmamasına rağmen tek değişen şey her oyun atmaktan 1 2 oyunda bir atmaya başlamasıydı. Windows 8.1 e geçtikten sonra 2 Gb Ram olmasından dolayı oyunda ara sıra 07 08 fps lere düşsemde atmasından iyidir. Size tavsiyem en yakın zamanda Windows 8.1'e geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…