LoL Client kasma sorunu

Cnzxr

Decapat
Arkadaşlar oyunum ortalama grafikte bile 60 FPS alirken LoL Client rün yerinde falan hangi ekran olursa olsun cok kasiyor. Neden olabilir, cozum nedir? Donanim ile alakali bir şey demeyin cunku onceden boyle bir şey yoktu arkadaslar, kendi kendine basladi cok onceden. Bayağıdır cozebilmis değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Client'ın optimizasyon özürlülüğü hocam. Ben oyunu kapatıp açınca düzeliyor. Hatta şöyle bir örnek vereyim: Seri maçımda rün ayarlarken dondu. Ben de 20 lp kaybetmektense 3 lp kaybedeyim diğer maçları kazanırım dedim ve oyunu kapattım. Geri girdiğimde oyun başlamıştı. Neyse ki kazandım. Riot'ın Client'a ciddi bir el atması lazım.

Windows 8.1'deyseniz normal.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, client pek de sağlam değil. Aynı sorunu ben de yaşıyordum, (yaşıyordum derken bir şekilde çözmedim, işlemci değiştim zaten) hatta Riot'a bilet attım. Bir çözümü yok bunun. İnternette, forumda falan performans artırıcı bir şeyler denersiniz, hani kaybınız biraz azalır, o kadar.

Oynadığınız şampiyonlar belliyse rünü maça girmeden evvel koleksiyon kısmından dizebilirsiniz. Olmadı LoL'ün hazır rünlerini veya 3. part bir yazılımı kullanırsınız, Blitz gibi. Veya pickli maç giriyorsanız en üst sıraya geçip heroyu kitleyip rün dizmeye başlayın.

10'da da aynı sorun mevcut.

Güç tasarrufu modunu açabilirsin, aynı sorunu bu şekilde çözmüştüm. Animasyonları kapatıyor sadece.

Normal pil tasarruf yerinden yuksek olani dengeli mi yapayım?

Hayir 10 dayim.

Hocam 3. parti yazilmda gec gelebilor bazen kac yllk oyun hala bir şey degistirmeyidusunmuyolar veya Valorant'daki gibi hile sistemi vs dusunmuyolar Client skntili scriptler skntili zar zor geçiyor vallahi bir cozm bulamadm oynda kasmayan şey neden Client'te kasar.

Maalesef öyle hocam. Zaten tam garip olan clientin her yeri normal, bi' rün dizme yeri kırık. İşte o saydıklarım belki işinize yarar. Blitz falan kasıyorsa o zaman LoL'ün otomatik rünlerini kullanabilirsiniz. Her zaman tam istediğiniz rün olmasa da yapacak bir şey kalmıyor işte. Ya da yukarıda anlattığım mantığı kullanabilirsiniz.

Kapatınca düzeliyor 1-2 Mac'tan sonra yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…