C Choso Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2022 #1 Bilgisyarıma LoL'ü yükleyeceğim ama LoL siyah ekranda açılıyor bu yüzden yüklenip yüklenmedğini veya ne olduğunu anlayamıyorum yardımcı olur musunuz?
Bilgisyarıma LoL'ü yükleyeceğim ama LoL siyah ekranda açılıyor bu yüzden yüklenip yüklenmedğini veya ne olduğunu anlayamıyorum yardımcı olur musunuz?
Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 Choso dedi: Bilgisyarıma LoL'ü yükleyeceğim ama LoL siyah ekranda açılıyor bu yüzden yüklenip yüklenmedğini veya ne olduğunu anlayamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İstemci mi siyah ekranda yoksa oyun ekranımı belirtirseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Choso dedi: Bilgisyarıma LoL'ü yükleyeceğim ama LoL siyah ekranda açılıyor bu yüzden yüklenip yüklenmedğini veya ne olduğunu anlayamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İstemci mi siyah ekranda yoksa oyun ekranımı belirtirseniz sevinirim.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 19 Mart 2022 #3 Hangi ekranda kalıyor? Görüntü atma şansınız var mı? Artı 0 Eksi
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #4 Sistem özellikleri nedir? Bazı düşük seviyeli sistemlerde Client açılmıyor. Artı 0 Eksi