1 maç girdim chat yapmadım, kötü oynadım, yeni oyun girecektim 1 mesaj geldi okumadan tamama tıkladım. Client'ten attı tekrar girmeye çalıştım ama siyah ekranda dönüyor sadece hesabın simgesi gözüküyor sorun nedir? Ticket attım.
"Askıya alınma" ve "uzaklaştırılma" kulağa aynıymış gibi gelebilir ama aslında biraz farklılar. Askıya alınma, çoğu zaman seni belli süreliğine oyundan uzak tutan kısa süreli cezalardır. Uzaklaştırmaysa, genelde bir hesapta oyunu oynamanın kalıcı olarak yasaklanmasıdır. 29 eyl 2021.
Riot-
Bu demek oluyor ki hesabım 14 gün ban yedi? Çünkü bir yerde okudum ekranda ID ban yazarsa perma yemiş oluyormuşum ekranda hiçbir şey yok ama Riot'ta söylemiyor kaç gün ban yediğmii sadece askıyı alındı diyor uzaklaştırma aldın demiyor bilgisi olan varsa.
Kankam bilmiyorum ama süreli uzaklaştırma olsaydı süresi yazardı herhalde. Geçenlerde Havit'in bir kulaklığının uygulaması yüzünden diye düşünüyorum 3. parti uygulamadan ban yedim ve 2 tane falan ticket attım aynı cevabı verdiler ben de uğraşmamaya karar verdim.
Kankam bilmiyorum ama süreli uzaklaştırma olsaydı süresi yazardı herhalde. Geçenlerde Havit'in bir kulaklığının uygulaması yüzünden diye düşünüyorum 3. parti uygulamadan ban yedim ve 2 tane falan ticket attım aynı cevabı verdiler ben de uğraşmamaya karar verdim.
14 gün ban yediysem şu an 12 gün kaldı bakacağız artık. En çok koyanda 2K TL'den fazla para yatırmam 120+ skin 466 seviye 2M Katarina vardı yani chat banim varken nasıl ban atabiliyor aklım almıyor.