alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Windows 7 kullanıyorum format attım ve LoL kurdum ardından gireyim derken Client açılmadı. Kullanıcı adı sorma yeri bile gelmedi, şu an siyah ekran duruyor.
Merhaba. Windows 7 kullanıyorum format attım ve LoL kurdum ardından gireyim derken Client açılmadı. Kullanıcı adı sorma yeri bile gelmedi, şu an siyah ekran duruyor.
Çözüm White Chocolate Mocha 26 Ağustos 2021 alfarrow dedi: Ekran kartı driverini ve .NET Framework kurmuştum zaten başka ne var yüklemem gereken. Genişletmek için tıkla... Sağ tık yapıp uyumluluk modundan Vista SP2 falan seçmeyi denediniz mi? Ayrıca yönetici olarak çalıştırın.
alfarrow dedi: Ekran kartı driverini ve .NET Framework kurmuştum zaten başka ne var yüklemem gereken. Genişletmek için tıkla... Sağ tık yapıp uyumluluk modundan Vista SP2 falan seçmeyi denediniz mi? Ayrıca yönetici olarak çalıştırın.
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 26 Ağustos 2021 #2 DirectX - Vcredits - Net.Framework gibi programları kurdun mu? Artı 0 Eksi
KS KS alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #3 Burak52TR dedi: DirectX - Vcredits - Net.Framework gibi programları kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Burak52TR dedi: DirectX - Vcredits - Net.Framework gibi programları kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Ağustos 2021 #4 Windows 7 eski bir işletim sistemi ve modern oyunlarla sorun çıkartıyor bu yüzden. Güncelleştirmelerini yapın. Artı 0 Eksi
Windows 7 eski bir işletim sistemi ve modern oyunlarla sorun çıkartıyor bu yüzden. Güncelleştirmelerini yapın.
KS KS alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #5 Recep Baltaş dedi: Windows 7 eski bir işletim sistemi ve modern oyunlarla sorun çıkartıyor bu yüzden. Güncelleştirmelerini yapın. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 mi kurayım hocam eski bir bilgisayarım var. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Windows 7 eski bir işletim sistemi ve modern oyunlarla sorun çıkartıyor bu yüzden. Güncelleştirmelerini yapın. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 mi kurayım hocam eski bir bilgisayarım var.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2021 #6 Ekran kartı vb. driverları yükleyin. Üstteki arkadaşın dediklerini de yükleyin. Burak52TR dedi: DirectX - Vcredits - Net.Framework Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
Ekran kartı vb. driverları yükleyin. Üstteki arkadaşın dediklerini de yükleyin. Burak52TR dedi: DirectX - Vcredits - Net.Framework Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sorun çözülecektir.
KS KS alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #7 White Chocolate Mocha dedi: Ekran kartı vb. driverları yükleyin. Üstteki arkadaşın dediklerini de yükleyin. Muhtemelen sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverini ve .NET Framework kurmuştum zaten başka ne var yüklemem gereken. Artı 0 Eksi
White Chocolate Mocha dedi: Ekran kartı vb. driverları yükleyin. Üstteki arkadaşın dediklerini de yükleyin. Muhtemelen sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverini ve .NET Framework kurmuştum zaten başka ne var yüklemem gereken.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2021 #8 alfarrow dedi: Ekran kartı driverini ve .NET Framework kurmuştum zaten başka ne var yüklemem gereken. Genişletmek için tıkla... Sağ tık yapıp uyumluluk modundan Vista SP2 falan seçmeyi denediniz mi? Ayrıca yönetici olarak çalıştırın. Artı 0 Eksi Çözüm
alfarrow dedi: Ekran kartı driverini ve .NET Framework kurmuştum zaten başka ne var yüklemem gereken. Genişletmek için tıkla... Sağ tık yapıp uyumluluk modundan Vista SP2 falan seçmeyi denediniz mi? Ayrıca yönetici olarak çalıştırın.
KS KS alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #9 White Chocolate Mocha dedi: Sağ tık yapıp uyumluluk modundan Vista SP2 falan seçmeyi denediniz mi? Ayrıca yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam Vista SP2 yaptım oldu çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
White Chocolate Mocha dedi: Sağ tık yapıp uyumluluk modundan Vista SP2 falan seçmeyi denediniz mi? Ayrıca yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam Vista SP2 yaptım oldu çok teşekkür ederim.