LoL Client'inde çıkan anket güvenilir mi?

Szaszy

Hectopat
Daha fazla  
LoL Client içinde bir bildirim geldi tıkladım ve https://q.ca1.qualtrics.com/jfe/form/SV_8jktd79aSRjC2RT?account_id=2181247121560064&env=TR&web_region=tr&locale=tr_TR&app_name=LeagueClient&app_version=13.7.501.1316&system_os=Windows-10.&homepage_trigger_time=30&game_id=1399131042 bu adrese gönderdi bir anket yaptırdı, boşluğuma geldi ve yaptım herhangi bilgi falan vermedim sadece oyunda olan olumsuz davranışları falan sordu sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL Client'inde güvenilirliği olmayan bir şey olacağını sanmıyorum.

Bu anketten önce poroffesor uygulamasını kurmuştum LoL ile alakalı, güvenilir bir uygulama mıdır?
Ben o tür uygulamalar kullanmadım daha önce. Ama popüler bir uygulamaysa veya kullanan bir arkadaş varsa ordan burdan görebilirsin bence zararı var mı diye.

Ayrıca oyun içinde görünen bir uygulama diye biliyorum performansını etkileyebilir bence.
Bak burada porofessor hesabının tweeti porofessor'ün riot onaylı olduğunu söylemiş. Yine de sana bağlı kullanmak.

Riot un kendi anketi bir şey olmaz.
Bu anketten önce poroffesor uygulamasını kurmuştum LoL ile alakalı, güvenilir bir uygulama mıdır?

Teşekkürler bende elayja adlı YouTuber'dan görüp yüklemiştim sahgolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…