LoL, CS:GO'dan başka oyunlara geçmeli miyim?

Sistem toplayacağım.Birazdan işlemci konusu açacağım yardım ederseniz sevinirim.Genellikle FPS oyunları severim.Ama böyle arkadaşlarımla da oynayacağım birkaç oyun söyler misiniz ?
Hand Simulatıor tarzı oyunlar gibi.
Mafia 2 oynayıp metroya devam et ordanda witcher serisine başla bu sayede birden ağır oyun oynamamış olursun
Mafia 2 'yi oynadım.Ama Witcher 3 'e sistemim yetmiyor.

Squad, CoD, Payday 2, Incurgency, Forest fps harici diyorsan Escapist serisi ve OverCooked 2 kesinlikle çok eğlenceli oyunlar.

Squad, CoD, Payday 2, Incurgency, Forest fps harici diyorsan Escapist serisi ve OverCooked 2 kesinlikle çok eğlenceli oyunlar.
Şu anda Forest'i yüklüyordum.Arkadaşım söylemişti.Teşekkürler.Not aldım hepsini.Elime güzel bir sistem geçerse oynayacağım.
1 oyun vardı.Böyle arkadaşlarınla oynayabiliyordun.Hatta UNLOST oynuyordu.O oyunun adı neydi ? Steam'da bulunuyordu.
Sevdiğin oyun türlerini söyleyebilirsen oyun önerisi alabilirsin
Aşşağıya yazdım efendim.

1 oyun vardı.Böyle arkadaşlarınla oynayabiliyordun.Hatta UNLOST oynuyordu.O oyunun adı neydi ? Steam'da bulunuyordu.

Biraz daha açıklayıcı olursan belki yardımcı olabilirim. Bir de ne zaman izlemiştiniz o yayını?

Sistem topladıktan sonra The Crew 2'yi öneririm. Ayrıca Team Fortress 2 de güzel oyun, topluluk sunucularında oyna mutlaka, diğer türlü bende sizin gibiyim. Toplamda 65 oyunum var fakat yüklü olan 5 tane, sürekli oynadığım ise CS:GO. Eğer singleplayer isterseniz AC serisinden Black Flag'i kesinlikle öneririm. R6'ya bakmanızı tavsiye ederim, uyarırım bu oyunda bağımlılık yapıyor, aklıma gelirse eklerim. İyi oyunlar.

İnternetim biraz kötü.Başka sunuculara geçmeyi isterim fakat orada pingli oynayacağım için geçemiyorum.
LoL'de perma ban yedim bir ara hesabımı arkadaşımı vermiştim kullanması için. İyiki banlanmışım. Sabah akşam bilgisayar oynuyordum LoL için artık dışarı çıkıp yeni oyun türleri keşfettim. Örneğin şu an Far Cry 3'e tekrar başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…