LoL demirde ne oynanır?

Hasan Celal 4

Centipat
Daha fazla  
LoL'de bayağıdır demirim hesabım 103 seviye MMR'ım bayağı düştü JG mainim. Yeni hesap kasıyorum 30 levele. Mainim Kha'Zix ana hesabımda 120K onun dışında tank Amumu ad varsa karşıda, 4-5 ad varsa Rammus onun dışında Viego, Diana, Hecarim, Lillia oynuyorum. Diğer lane mid yone Orianna, Syndra, Irelia falan oynuyorum. Rank atlamak için öneriniz var mı veya çar, çarlar öneriniz var mı?

Kayn baya carry atabiliyor ama bu oyunun eşleştirme sistemi bu derecede olduğu sürece oynanmaz.

Kha'Zix rank atlamak için bayağı iyi bir karakter. Amumu ve Rammus dışında saydıklarınız da JG olarak oyun taşıma potansiyeli olan karakterler. Midde saydığınız karakterler Irelia dışında pek taşıma potansiyeli olan karakterler değil. Midde Vladimir, Kassadin, Fizz, Naafiri öneririm.

Vlad pek beceremiyom kassadin de güçsüz gibi geliyo ama fizz naafiri oynarım talon carryler mi midde peki

Jungle Viego baya iyi, onun dışında lee sin iyi oynanırsa o da iyi, becerebilirseniz fiddlesticks de iyidir. Midde de Yasuo, irelia, akali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…