hamza5234 Picopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 EUW hesap açtım oynadım çıktım. Sonra TR hesabıma girdim. Bir baktım oyun dili ve seslendirmeler İngilizce. Nasıl duzeltebilirim?
EUW hesap açtım oynadım çıktım. Sonra TR hesabıma girdim. Bir baktım oyun dili ve seslendirmeler İngilizce. Nasıl duzeltebilirim?
Çözüm CheonsaMiraew 25 Şubat 2025 hamza5234 dedi: EUW hesap açtım oynadım çıktım. Sonra TR hesabıma girdim. Bir baktım oyun dili ve seslendirmeler İngilizce. Nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Riot Client'i aç sağ üstte profil var (giriş yapmayı unutma) oradan ayarlar dil ve seslendirme var Türkçe seçebilirsiniz.
hamza5234 dedi: EUW hesap açtım oynadım çıktım. Sonra TR hesabıma girdim. Bir baktım oyun dili ve seslendirmeler İngilizce. Nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Riot Client'i aç sağ üstte profil var (giriş yapmayı unutma) oradan ayarlar dil ve seslendirme var Türkçe seçebilirsiniz.
CheonsaMiraew Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.219 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 hamza5234 dedi: EUW hesap açtım oynadım çıktım. Sonra TR hesabıma girdim. Bir baktım oyun dili ve seslendirmeler İngilizce. Nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Riot Client'i aç sağ üstte profil var (giriş yapmayı unutma) oradan ayarlar dil ve seslendirme var Türkçe seçebilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
hamza5234 dedi: EUW hesap açtım oynadım çıktım. Sonra TR hesabıma girdim. Bir baktım oyun dili ve seslendirmeler İngilizce. Nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Riot Client'i aç sağ üstte profil var (giriş yapmayı unutma) oradan ayarlar dil ve seslendirme var Türkçe seçebilirsiniz.
KS KS hamza5234 Picopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 CheonsaMiraew dedi: Riot Client'i aç sağ üstte profil var (giriş yapmayı unutma) oradan ayarlar dil ve seslendirme var Türkçe seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
CheonsaMiraew dedi: Riot Client'i aç sağ üstte profil var (giriş yapmayı unutma) oradan ayarlar dil ve seslendirme var Türkçe seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.