League Of Legends'de aldığım DirectX hatasını anlatmak istiyorum size. 2 gündür bakmadığım forum denemediğim şey kalmadı. Başka hiçbir oyunumda bu sorunu yaşamıyorum. Ancak LOL 2 gündür bu hatayı veriyor. Öncelikle denediğim şey güvenli modda DDU ile tüm sürücüleri sildim. Ardından GeForce Experience indirip en güncel sürücüleri yükledim.
Bu arada bilgisayarım ASUS X555LB. Entegre grafik İntel(R) HD Graphics 5500, harici olarak da NVIDIA Geforce G940M. LoL entegre grafikte açılıyorken, harici kartta çalıştırmak istediğimde "Bilinmeyen bir DirectX hatasından ötürü League of Legends başlatılamadı."bu hatayı alıyorum. Riot Desteğe de yazdım beklemedeyim. Ancak ne kadar hızlı çalıştıkları malum.
Diğer hiçbir oyunumda bu sorunu yaşamazken neden Lolde bu sorunu yaşıyorum? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.