Artyomlothbrok Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Daha demin League of Legends oynuyordum oyun dondu sonrasında Alt Tab gecti ve hala donuk PC de aynı sekilde dondu. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
Daha demin League of Legends oynuyordum oyun dondu sonrasında Alt Tab gecti ve hala donuk PC de aynı sekilde dondu.
XanSrax_3169 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Aç kapa yap düzelir aga Artı 0 Eksi
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.728 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2025 #3 Aç kapat yapın hocam. Böyle şeyleri çok da kafaya takmaya gerek yok çünkü mavi ekran değil bir şey değil minidump dosyası bile yok incelenecek. Eğer aç kapa çalışmazsa kapama tuşuna uzun süre basılı tut kapanır. Artı 0 Eksi
Aç kapat yapın hocam. Böyle şeyleri çok da kafaya takmaya gerek yok çünkü mavi ekran değil bir şey değil minidump dosyası bile yok incelenecek. Eğer aç kapa çalışmazsa kapama tuşuna uzun süre basılı tut kapanır.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 27 Şubat 2025 #4 Artyomlothbrok dedi: Daha demin League of Legends oynuyordum oyun dondu sonrasında Alt Tab gecti ve hala donuk PC de aynı sekilde dondu. Eki Görüntüle 2434197 Genişletmek için tıkla... Aç kapa yap. Artı 0 Eksi
Artyomlothbrok dedi: Daha demin League of Legends oynuyordum oyun dondu sonrasında Alt Tab gecti ve hala donuk PC de aynı sekilde dondu. Eki Görüntüle 2434197 Genişletmek için tıkla... Aç kapa yap.