LoL donma sorunu

FurkanBilal

Decapat
Merhaba. LoL'ü en yüksek ayarlarda 140-150 arası bir FPS değeri ile oynayabiliyorum fakat sıkıntı şu, oyunu oynarken bir anda oyun donuyor ve bilgisayarımda hiçbir işlem gerçekleştiremiyorum. Bilgisayara reset atıp öyle açabiliyorum. Ekran kartı Driver'im güncel, Windows Update'leri de aynı şekilde. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. LoL'ü en yüksek ayarlarda 140-150 arası bir FPS değeri ile oynayabiliyorum fakat sıkıntı şu, oyunu oynarken bir anda oyun donuyor ve bilgisayarımda hiçbir işlem gerçekleştiremiyorum. Bilgisayara reset atıp öyle açabiliyorum. Ekran kartı Driver'im güncel, Windows Update'leri de aynı şekilde. Yardımcı olabilir misiniz?
Bazen çok düşük bir ihtimalde olsa Sabit diskden kaynaklanıyor olabilir.

Bana eski laptopumda çok oluyordu eğer öyle 5-10 dakika beklersen zaten PC mavi ekran veriyordu. Ben bir gün dereceli seri maçımdı plat olacağım. Oyun dondu dediğin gibi sonra sinirlenip HDD'ye doğru bir tane vurdum ekran böyle görüntü kaydı gibi oldu renk renk hareketli bir perde indi sonra PC'yi uyku moduna aldım Power tuşuna bir kere basarak sonra bir daha olmadı o sorun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı