LoL donmaya başladı

Özgürbey19

Centipat
Daha fazla  
Yıllardır LoL oynuyorum. İlk defa başıma geldi ve çözemiyorum birdenbire karakter takılarak yürüyor. Tıklamalara falan her şeye takılarak cevap veriyor. Minyon keserken bazen bir anda çarı geri atıyor. Pingim sabit internette yıllardır aynı hep oynadığım aradım sorun yok dediler. Sistemsel sıkıntı da yok format da attım ama bir türlü düzelmiyor.

Yıllardır LoL oynuyorum. İlk defa başıma geldi ve çözemiyorum birdenbire karakter takılarak yürüyor. Tıklamalara falan her şeye takılarak cevap veriyor. Minyon keserken bazen bir anda çarı geri atıyor. Pingim sabit internette yıllardır aynı hep oynadığım aradım sorun yok dediler. Sistemsel sıkıntı da yok format da attım ama bir türlü düzelmiyor.

Kaç FPS oynuyorsunuz.

Benim de başıma sürekli gelmeye başladı son yamadan sonra sanırım LoL ile alakalı bir şey oyunu gitgide bozmaya çalışıyorlar hep zaten.

Basit bir yöntem olacak ama çerçevesiz modda denesene bir düzelir belki. Bende de önceden takılıyordu ya çerçeve moduna alıyordum ya da 2 kez alt entera basıyordum FPS düzeliyordu tam ekranda.

Bilgisayarın görüntü ayarlarına baktınmı kaç Hz kullanıyorsun Hz düşürüp dene bir de.
180hz uzun zamandır sorunsuz oynuyordum pc de bi değişiklik yapmadım birdenbire bozuldu böyle

Arkadaşlar sorunu çözdüm hareket öngörme diye bi ayar varmış nerden açıldıysa sanırım oyuzden böyle oluyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı